Otwieranie linków w nowym oknie?
- KasparHauser
- Gramofon: Nieinterere2000
- zoombie
Re: Otwieranie linków w nowym oknie?
He, he, dzięki, faktycznie fajnie działaeenneell pisze:Środkowy to "pokrętło góra/dół".zoombie pisze:o co chodzi z tym środkowym?, moja ma tylko dwa

I pomyśleć, że człowiek używa kompa od niepamiętnych czasów, a wciąż czegoś nowego można się nauczyć

-
I to jest słuszna koncepcja

- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Kolego ten30@ cytujesz wypowiedź kolegi, któ®y ostatnio logował się 22 lutego 2016 roku, to dość dawno.
Dodatkowo zamieszczony tekst
Linki od dawna już otwierają się w oknie zewnętrznym za pośrednictwem CTRL +Shift.
Zatem polemizowałbym z Twoim przesłaniem:
Rozumiem, że rozkręcasz sobie licznik w tematach typu "witam" i fajnie, bo po to one są. Jednak w tematach merytorycznych, jeśli nie masz nic do powiedzenia, to skorzystaj z prawa milczenia.
Dlaczego?
Ano dlatego, że odrobina kindesztuby jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a część z nas zagląda do poszczególnych wątków z nadzieją na jakiś konkret. Wątki ogólne będą bardziej odpowiednie do tego rodzaju
penetracji forum, bowiem w wątku "ale jaja", "tu się witamy", tego słucham" itp.. nikt nie będzie zwracał Tobie uwagi.
Dodatkowo zamieszczony tekst
kompletnie niczego nie wnosi do tematu i ma charakter trashowy stricte.
Linki od dawna już otwierają się w oknie zewnętrznym za pośrednictwem CTRL +Shift.
Zatem polemizowałbym z Twoim przesłaniem:
bowiem dziś ów nośny tekst jest bez sensu.
Rozumiem, że rozkręcasz sobie licznik w tematach typu "witam" i fajnie, bo po to one są. Jednak w tematach merytorycznych, jeśli nie masz nic do powiedzenia, to skorzystaj z prawa milczenia.
Dlaczego?
Ano dlatego, że odrobina kindesztuby jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a część z nas zagląda do poszczególnych wątków z nadzieją na jakiś konkret. Wątki ogólne będą bardziej odpowiednie do tego rodzaju
penetracji forum, bowiem w wątku "ale jaja", "tu się witamy", tego słucham" itp.. nikt nie będzie zwracał Tobie uwagi.
-
kolego @darkman, nie wiem jak Ty ale ja nie uczę się na pamięć wszystkich postów i nie jestem w stanie przytoczyć kto, kiedy i co napisał o konkretnej godzinie ale Ty może prowadzisz takich dziennik nie ja, zresztą przeprowadzenie ankiety to dobry pomysłdarkman pisze: ↑16 wrz 2017, 18:03Kolego ten30@ cytujesz wypowiedź kolegi, któ®y ostatnio logował się 22 lutego 2016 roku, to dość dawno.
Dodatkowo zamieszczony tekstkompletnie niczego nie wnosi do tematu i ma charakter trashowy stricte.
Zatem polemizowałbym z Twoim przesłaniem:bowiem dziś ów nośny tekst jest bez sensu.
Dlaczego?
kolejna sprawa to nie chce mi się wciskać /zresztą nie tylko mi/ CTRL +Shift, więc nie działa a jest to męczące
licznika też nie rozkręcam ale każdy mierzy swoją miarą
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Przecież widać gołym okiem że to stare dzieje

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- folgel
- Gramofon: Telefunken TS 950
Ja nie wyobrażam sobie korzystania z internetu bez środkowego klawisza (czyli kółka):
- kliknięcie na link powoduje otwarcie go w nowej karcie
- kliknięcie na wolnym miejscu na górze przeglądarki powoduje otwarcie nowej karty
- kliknięcie na otwartej karcie powoduje jej zamknięcie