ogłoszenia sprzedaży [propozycja]
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: ogłoszenia sprzedaży [propozycja]
Zbyt mało u nas "branżowców" żeby to miało sens 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- kriss
- Gramofon: Sony PS-X50
A jak ktos już nawet wpada z branży to i tak zapewne sie nie wychyla
)))

- blispx
Tam też tak myśleliśmy , ale później jak zaczęliśmy weryfikować to co drugi okazywał się jakimś handlowcem/analitykiem rynku , ale fakt faktem tam mieli niezły poligon do popisu 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- Myszor
- Gramofon: PD-300
E tam vpn. Starczy przeglądarka TOR. Tyle że wtedy krokodyle widzą ip np. z wenezueli i też lipadale pisze: ↑11 kwie 2018, 15:27Powiem więcej... w epoce vpn czy proksy do dziecinada, lameria i pośmiewisko.chudy_b pisze: ↑11 kwie 2018, 14:50Żenada.zbyszek1982 pisze: ↑11 kwie 2018, 14:45Użytkownik onifer, który wystawił płyty, i użytkownik lwasikowski, który je wylicytował, napisali z tego samego adresu IP.![]()
Szkoda tylko że wyłapano to dopiero teraz.

Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- blispx
Taa a później się zastanawiamy czemu na port 53 wystawiony na zewnątrz mamy kupę ataków a to takie "torki stworki" robią 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
-
- Gramofon: Dual 510
Re: Sprzedam płyty - funkykoval
Postuluję o zmianę regulaminu.
Dodałbym punkt że użytkownik dopiero po pewnej aktywności może dać ogłoszenie sprzedażowe. Wtedy potencjalny nabywca taki jak na przykład ja, może mieć więcej albo mniej motywacji do kupna.
Dodałbym punkt że użytkownik dopiero po pewnej aktywności może dać ogłoszenie sprzedażowe. Wtedy potencjalny nabywca taki jak na przykład ja, może mieć więcej albo mniej motywacji do kupna.
Dual 510, Shure M95G-LM, Sansui AU-417, Philips 22RH427
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zmiana ta tak na prawdę wykosiłaby wszystkich "spadochroniarzy" co rejestrują się tutaj tylko po to by wrzucić swój towar na handel.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Gramofon: Dual 510
I o to chodzi, czyż nie?
Tak na prawdę to jest tylko Twoja decyzja. Ty tu masz ostatnie słowo Wojtku.
Nie wiem dlaczego, ale irytują mnie osoby tu, które chwilę zaraz po rejestracji oferują różne szpeje do kupienia.
Tak na prawdę to jest tylko Twoja decyzja. Ty tu masz ostatnie słowo Wojtku.
Nie wiem dlaczego, ale irytują mnie osoby tu, które chwilę zaraz po rejestracji oferują różne szpeje do kupienia.

Dual 510, Shure M95G-LM, Sansui AU-417, Philips 22RH427
- amrowek
jestem za a nawet przeciw
zielonym ludzikom

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
-
Racja. A tak często mamy sytuacje, teraz nawiasem mówiąc też, że ktoś nowy i trudny do zweryfikowania w pierwszym wpisie proponuje gramofon na sprzedaż, etc. Albo wyskakuje z jakimś idiotycznym pytaniem, typu "co to są sybilanty?", jakby nie miał wujka Google

- blispx
tylko podstawowe pytanie, bo regulamin jest po to by go nie czytać
czy jest mechanizm w phpbb, bo to tylko skrypt php a nie allegro, który będzie automatycznie to sprawdzał, bo jak wiadomo automatyzacja to bardzo dobra rzecz jest

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Da się ogarnąć skrypt który nie dopuści do zakładania tematów w danym podforum jeśli użytkownik ma mniej niż x postów np.
Nie wiem jak Wy, ale ja już często skorzystałem z ofert giełdowych ludzi którzy przyszli tu tylko by coś sprzedać - a teraz giełda stałaby się tak trochę miejscem dla handlu VIPów.
Sklepy które nas regularnie odwiedzają (przykładowo iWoski) też nie miałyby wtedy szansy na przedstawienie oferty, bo przecież nie udzielają się w żadnej innej kwestii, bo nie w tym ich interes.
Nie wiem jak Wy, ale ja już często skorzystałem z ofert giełdowych ludzi którzy przyszli tu tylko by coś sprzedać - a teraz giełda stałaby się tak trochę miejscem dla handlu VIPów.
Sklepy które nas regularnie odwiedzają (przykładowo iWoski) też nie miałyby wtedy szansy na przedstawienie oferty, bo przecież nie udzielają się w żadnej innej kwestii, bo nie w tym ich interes.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
Dla mnie pomysł, że żeby umożliwić możliwość wystawiania na giełdzie płyt czy sprzętu dopiero w momencie nastukania X postów czy bycia na forum Y miesięcy jest słaby imho...
Jest regulamin sprzedaży i jego przestrzeganie wydaje mi się wystarczające...
Jedyny wyjątek: dla znanego "przyjaciela" forum permanentny ban...
Jedyny wyjątek: dla znanego "przyjaciela" forum permanentny ban...

-
Przecież to forum pęcznieje od martwych dusz którym zależało by sprzedać płyty lub sprzęt i się ulatniają.MMarek pisze: ↑13 gru 2020, 13:07Dla mnie pomysł, że żeby umożliwić możliwość wystawiania na giełdzie płyt czy sprzętu dopiero w momencie nastukania X postów czy bycia na forum Y miesięcy jest słaby imho...
Jedyny wyjątek: dla znanego "przyjaciela" forum permanentny ban...![]()