Witam,mam do sprzedania sprawny gramofon Sanyo model tp30 z napędem bezpośrednim DD.Wizualne tak jak na fotkach,pokrywa cała tylko niewielkie ryski.Wkładka AT 91.Cena 299zł do niewielkiej negocjacji+przesyłka.Na życzenie mogę wysłać filmik jak to wszystko działa.
Gdybym dał cenę np. dwukrotnie wyższą pewnie wśród laików wywołało by to większe zainteresowanie niż teraz.Natychmiast pośród znawców tylko politowanie,kąśliwe uwagi i złośliwe uśmieszki.Dziwny jest rynek obrotu materiałem używanym.Ja natomiast wyznaję maksymę iż każdy towar ma swojego kupca.Jestem też cierpliwy.
I którego zdjęcia znikły...
Swoją drogą dziwny jest ten rynek, dużo osób pyta o poradę, a pózniej zgrzytają z niepewności co w ogóle otrzymają zamawiając coś z zewnątrz z Alle...
Luxman PD-444, ANK / ASR Emitter I HD, KEF 107
Luxman PD-441/PD-121, Luxman M-03/C-03
Bo prawda jest taka, że większość rzuca się na Technicsa, ewentualnie Duala. Widać to po wzroście średniej ceny za dane egzemplarze. Z amplitunerami mam podobne obserwacje. Wzmaki nie wiem, bo na nich nie skupiam swojej uwagi. Można być odsyłać kupujących w wątkach zakupowych, do wątku sprzedażowego. Trzeba wspierać swoją społeczność
NAD 160a / NUDAmini / Philips CD-350 / Braun LS 120
Dual 601, 604, 704, 3x721, 1019, 1209, 1218, 1219, 1229, 1249, Perpetuum Ebner 2020L, Perpetuum Ebner PE 34
trafalgar pisze:Zapewne jakaś zapaść na rynku wtórnym gramofonów.Nie ma parcia na sprzedaż za wszelką cenę.Najwyżej zostanie jako gramofon"rezerwowy".
Dokładnie! Jakieś 3 miesiące temu sprzedawało się wszystko, co nie uciekało na drzewo - w tym nieciekawe stany zachowania za chore ceny. Widać to chociażby po zainteresowaniu wątkami sprzedażowymi - jeszcze do niedawna był post za postem - na skrzynce miałem powiadomienie za powiadomieniem. Teraz jest raczej niemrawo. Cieszę się, że mi się udało w miarę sprzedać SL-Q3 i że kupujący jest zadowolony.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII