Gramofon VICTOR JVC QL-A75
-
Gramofon VICTOR JVC QL-A75
Gramofon VICTOR (JVC) QL-A75 (półautomat)
Gramofon zakupiłem od Pawła (Pawelec) ponad ok. miesiąc temu. Sprzedaję z uwagi na przesiadkę na inny model.
Wysoki model gramofonu firmy JVC produkowanego na rynek japoński pod nazwą Victor. Fantastyczne ramię pozwala na współpracę z całą gamą wkładek gramofonowych o skrajnych parametrach i podatności. Ramię posiada oczywiście wszystkie potrzebne regulacje do wykonania pełnej kalibracji. Łatwe w montażu, jak i w obsłudze. Napęd to zaawansowana technologicznie konstrukcja. Silnik o dużym momencie obrotowym, stabilizacja obrotów kwarcowa, hamulec talerza, bezszumowe łożysko. Całość w pięknej obudowie wzbogacone o automatyczne podnoszenie ramienia na końcu płyty i zatrzymanie talerza.
Oferuję w komplecie z konwerterem 230/100V - 30W. Gramofon po pełnym serwisie - stan idealny.
Mam oryginalny karton wraz z wypełnieniem pod gramofon, co gwarantuje bezpieczne zapakowanie sprzętu, więc wysyłka powinna być całkowicie bezpieczna. Wysyłam kurierem na adres Kupującego z pełnym ubezpieczeniem na wartość transakcji.
Link do OLX (więcej zdjęć):
https://www.olx.pl/d/oferta/victor-jvc- ... 0AqtQ.html
Cena: 5500 zł, dla Forumowiczów przesyłka gratis (kurier z pełnym ubezpieczeniem na wartość transakcji)
Gramofon zakupiłem od Pawła (Pawelec) ponad ok. miesiąc temu. Sprzedaję z uwagi na przesiadkę na inny model.
Wysoki model gramofonu firmy JVC produkowanego na rynek japoński pod nazwą Victor. Fantastyczne ramię pozwala na współpracę z całą gamą wkładek gramofonowych o skrajnych parametrach i podatności. Ramię posiada oczywiście wszystkie potrzebne regulacje do wykonania pełnej kalibracji. Łatwe w montażu, jak i w obsłudze. Napęd to zaawansowana technologicznie konstrukcja. Silnik o dużym momencie obrotowym, stabilizacja obrotów kwarcowa, hamulec talerza, bezszumowe łożysko. Całość w pięknej obudowie wzbogacone o automatyczne podnoszenie ramienia na końcu płyty i zatrzymanie talerza.
Oferuję w komplecie z konwerterem 230/100V - 30W. Gramofon po pełnym serwisie - stan idealny.
Mam oryginalny karton wraz z wypełnieniem pod gramofon, co gwarantuje bezpieczne zapakowanie sprzętu, więc wysyłka powinna być całkowicie bezpieczna. Wysyłam kurierem na adres Kupującego z pełnym ubezpieczeniem na wartość transakcji.
Link do OLX (więcej zdjęć):
https://www.olx.pl/d/oferta/victor-jvc- ... 0AqtQ.html
Cena: 5500 zł, dla Forumowiczów przesyłka gratis (kurier z pełnym ubezpieczeniem na wartość transakcji)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Gramofon VICTOR JVC QL-A75
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
-
Dla Forumowiczów cena do lekkiej negocjacji
Ostatnio zmieniony 18 lip 2024, 10:06 przez PabloE, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Dobry sprzęt i jeszcze po klasycznej cenie. Bardzo fajnt model, który kiedyś wybrałem dla Maćka (@Mawis) i bodaj przetrzepaliśmy wówczas wszystkie te wyższe modele Victorów, jeszcze nim Maciek kupił 7-kę ostatecznie (sknerus jeden
).
Zatem jak ktoś nie jest fanem wątku gramofon do "tysiaka" i planuje upgrade sprzętu lub od razu wejście w kolejny poziom, to warto się pogapić i pomyśleć.
Nie byłbym sobą gdybym nie dodał, że koszt przesyłki to troszkę mało nośne jako bonus dla forumowiczów, bowiem tak czy siak tego rodzaju gramofony odbiera się zwykle osobiście.
Jako posiadacz jednego z gramofonów od Pawła, mogę tylko potwierdzić wyskoki stan techniczny takich sprzętów z dbałością o każdy szczegół jak i kompletację tegoż, choć gramofony od Pawła najlepiej sprzedają się u Pawła
Jednak dodać należy, że informacja o pochodzeniu prezentowanego gramofonu podnosi jego walor ofertowy, a już na pewno eliminuje stopień ryzyka w wyjątkowo znacznym stopniu. W znacznym bo kolega raczej nie zdążył .. no jak coś to Paweł naprawi.. taki żarcik na koniec co by nie było śmiertelnie poważnie
.
Warto Panowie, bo sprzęt zacny.

Zatem jak ktoś nie jest fanem wątku gramofon do "tysiaka" i planuje upgrade sprzętu lub od razu wejście w kolejny poziom, to warto się pogapić i pomyśleć.
Nie byłbym sobą gdybym nie dodał, że koszt przesyłki to troszkę mało nośne jako bonus dla forumowiczów, bowiem tak czy siak tego rodzaju gramofony odbiera się zwykle osobiście.
Jako posiadacz jednego z gramofonów od Pawła, mogę tylko potwierdzić wyskoki stan techniczny takich sprzętów z dbałością o każdy szczegół jak i kompletację tegoż, choć gramofony od Pawła najlepiej sprzedają się u Pawła

Warto Panowie, bo sprzęt zacny.
-
Ja kupiłem go od Pawła właśnie w opcji z wysyłką i dotarł zapakowany tak, że ryzyko uszkodzenia czegokolwiek w transporcie było praktycznie żadne. Rozpakowując sprzęt zapisałem sobie nawet sposób przygotowania gramofonu do wysyłki i kolejne kroki jego zapakowania (powtarzam, to jak Paweł przygotował paczkę jest mistrzostwem), więc potencjalny nabywca dostanie sprzęt zapakowany tak, jakby paczka wyszła spod ręki Pawła

-
Przy zakupie przez forum cena do rozsądnej negocjacji + bezpieczna wysyłka gratis.
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Mogę potwierdzić, że jest to bardzo dobry egzemplarz. Gramofon w idealnym stanie, spełni wymagania nawet bardzo wymagających fanów winyli. Ze swojej strony mogę dołożyć trzymiesięczną gwarancję dla kupującego i pełne wsparcie techniczne w razie potrzeby. Polecam, warto.
AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
-
Ostatnia szansa na zakup, bo mam potencjalnego kupca z zagranicy. Z uwagi na mniej problematyczną wysyłkę w w obrębie Polski, wolałbym jednak sprzedać u nas.
-
-
-
4500 zł, wysyłka gratis. Cena ostateczna i sprzedaję tak tanio jedynie dlatego, że się wkrótce przeprowadzam, a to jest jednak wielkie pudło. Gramofon bezpiecznie spakowany i gotowy do wysyłki.