Gramofon Pioneer PL50L
-
Gramofon Pioneer PL50L
Witam oferuje na sprzedaz gramofon marki Pioneer PL50L.
Gramofon sprowadziłem z Japonii, jest po przegladzie, bok talerza został wypolerowany ze wzgledu na schodzaca farbę, w zestawie oryginalny headshell z aluminum i przeciwaga. tel 572010549
Gramofon sprowadziłem z Japonii, jest po przegladzie, bok talerza został wypolerowany ze wzgledu na schodzaca farbę, w zestawie oryginalny headshell z aluminum i przeciwaga. tel 572010549
- farmer
- Gramofon: FISHER MT-6331
Re: Gramofon Pioneer PL50L
Trzeba podać cenę...
UHER PS950+FISHER MT-6331+Lo-D HA-7700+PHILIPS CD350+POHLER SOUND PS 43O2
-
- Piterski
- Gramofon: Pioneer PL70LII
Ładnie się prezentuje.
Tor cyfrowy: Esoteric K01 - Gryphon Diablo 120.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.
-
Pioneer gra pełną sceną, wyjątkowo zadbany egzemplarz, jestem pierwszym włascicielem w Polsce, gramofon nie przechodził z rak do rąk, do zestawu zasilacz na 100V i szablon do ustawienia igły, cena do negocjacji.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Bez wkładki gra pełną sceną?

Gwarantujesz że w Japonii też tak było?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie no, poważnie pytam, jak już tak słodzimy, że gramek pyszną kawę robi i PIT rozliczy 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
A to nie płyty tak pogrywają za pośrednictwem wkładek? Mógłbyś rozwinąć tę złotą myśl? Chciałbym to sobie wrzucić w podpis profilu

p.s. no i tytuł tej płyty wraz z wydaniem, Se kupić chciałżem... wkładka.. to chyba jakiś model co grubo gra też, nie?
-
Panowie. Z racji wieku przystoi mi zwrócić uwagę. To jest dział "Sprzedam". Nie chcecie kupić, to nie. Ale po co pisać, jak się nie chce ...
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Z racji wieku muszę zapytać: a skąd wiesz, że nie?
Zadałem pytania na dość frapujące stwierdzenia. Nie dostałem odpowiedzi.
Czy to mi pomaga w podjęciu decyzji o zakupie?
Gramofon nie może grać "pełną sceną" bo ten aspekt zależy przede wszystkim od wkładki i igły jaką na nim powiesimy (a ta nie jest ofertą sprzedaży).
Sprzedawca nie może zagwarantować że towar "nie przechodził z rąk do rąk" bo kupił już z rynku wtórnego w Japonii i pewnie nie zna jego dokładnej przeszłości.
Co lepsze, szczerość czy takie handlarskie bujdy, zupełnie niepotrzebne?
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Pewnie masz rację Krzysztof w pewnym sensie, bowiem nie posądzam Ciebie o złe intencje.Krzysztof J. pisze: ↑14 maja 2024, 11:37Panowie. Z racji wieku przystoi mi zwrócić uwagę. To jest dział "Sprzedam". Nie chcecie kupić, to nie. Ale po co pisać, jak się nie chce ...
Bedę jednak polemizował

Jeśli chodzi o wiek XXI to nie mam pytań, bo też taki mam u siebie, mimo zorzy polarnej (omen).
Co do wieku obiektywnie to mój pesel zaczyna się od dwóch cyfr jak wszystkie z tym, że pierwsza to 5, a druga 8. Jak jest u Ciebie nie pytam, bo to nie ma nic do rzeczy poza pewnym doświadczeniem i no i cóż kinder schtube w którym to wypadku racja po Twojej stronie, choć nieco z boku, bo:
- skąd wniosek, że nie chcę kupić?
- lubię kupować świadomie, zatem pytam i proszę sprzedawcę o wyjaśnienie
- mam już PL70 to czemu PL 50 ma mi się nie przydać, Se zbieram! Mogę?

- gramofony i płyty zbieram od 1968, stąd wiem, że gramofon nie ma sceny, boiem mmo wieku głuchy nie jestem. Jeszcze.
Nie róbmy zatem scen!

Oczywiście jak wyżej doceniam Twoją uwagę, ale nie jest trafna w tym wypadku.
W istocie czasem marketing personalny trochę nas zaślepia i zapominamy i wrażliwości osób czytających nasze explain. Tak! Sam o tym czasem zapominam, ale znam większość użytkowników tutaj i wiem, że znają moje know how i sposób opisowego bycia.
p.s jeśli Chcesz Krzysztofie by wiek miał jakiś wymiar w stosunku do Ciebie to sobie go wpisz w profilu konta. Może to coś da.
- Piterski
- Gramofon: Pioneer PL70LII
Ta reakcja na to ogłoszenie mnie nie dziwi, bo nowy użytkownik tylko 5 wpisów i już sprzedaje dość drogi sprzęt.
Tor cyfrowy: Esoteric K01 - Gryphon Diablo 120.