Gramofon UNITRA WG-903 Artur Stereo (sprzedam)
-
Sprzedam gramofon UNITRA WG-903 Artur Stereo. Stan bardzo dobry, działa,jedyny problem to taki ze gdy podłączy się dwie kolumny to jedna gra ciszej,jednak ten problem był chyba od samego początku(wada produkcji). Cena do uzgodnienia. Zdjęcia przesyłam zainteresowanym. Możliwość dokupienia kolumn.
Kontakt przez forum oraz meila : adam1995@gg.pl
Kontakt przez forum oraz meila : adam1995@gg.pl
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Nie chce Cie martwic, ale tutaj to go nie sprzedasz. Wystaw na allegro. To moja dobra rada.
- Kocewicz
- Kontakt:
Jeżeli ktoś daje półdarmo, to można brać i kasować w celu pozyskania kabelków z ramienia, tudzież inszej drobnicy. Przydaje się to potem przy remontowaniu czegoś ciekawszego 

Are you Shure?
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Gramofon UNITRA WG-903 Artur Stereo (sprzedam)
Na ostatniej giełdzie płytowej przed wakacjami widziałem że ktoś kupował takiego artura z kolumienkami za 50 zł. W bielskim komisie też taki długo stał aż wreszcie ktoś lilościwy go przygarnął za 80 zł.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- motown
Jakiś czas temu kupiłem Artura właśnie za 50 zł. Chyba z sentymentu. Ale leży cały czas na półce, nie mam jakoś weny żeby go uruchomić. Właściwie to mam już dwa. Może zacznę je zbierać? ;]
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
-
Ja właśnie dziś odpaliłem Artura + radio Merkury !!!! i słucham 

- Kocewicz
- Kontakt:
To zaprzestań, bo płyt szkoda.
A tak w ogóle, to co to za fala zainteresowania "Merkurym" ? To już chyba trzecia, lub czwarta osoba, która w tym miesiącu deklaruje wejście w posiadanie i "odpalenie" DSH-303 / DSH-303A. Skąd przekonanie o wyjątkowości tego sprzętu? Serio pytam z czystej ciekawości, bo nigdy jeszcze nie miałem z tym styczności, ponadto wydaje mi się, że nawet w zakresie krajowej elektroniki jest jeszcze trochę innego sprzętu wartego uwagi.
A tak w ogóle, to co to za fala zainteresowania "Merkurym" ? To już chyba trzecia, lub czwarta osoba, która w tym miesiącu deklaruje wejście w posiadanie i "odpalenie" DSH-303 / DSH-303A. Skąd przekonanie o wyjątkowości tego sprzętu? Serio pytam z czystej ciekawości, bo nigdy jeszcze nie miałem z tym styczności, ponadto wydaje mi się, że nawet w zakresie krajowej elektroniki jest jeszcze trochę innego sprzętu wartego uwagi.
Are you Shure?
- AndrewMD
zobacz go "na żywo" nocą...Kocewicz pisze:Skąd przekonanie o wyjątkowości tego sprzętu?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Czy to za dnia czy nocą, nic specjalnego, chyba że nie ma się porównania z zachodnim vintage 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Kocewicz
- Kontakt:
Ja co prawda wyznaję doktrynę krajowego wintydżu, ale Merkury jakoś mnie wcale nie pociąga. Natomiast ze świecących skal wyleczyłem się już jakiś czas temu, teraz świeci mi tylko kontrolka włączenia do sieci i jest bardzo dobrze.
Are you Shure?
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Ja niby tez Kocewicz...ale jednak mam takie ustrojstwo z tzw rybimi oczami.... i te skubance tak pieknie swieca, ze akurat tego wynalazku sie nie pozbede 
Ps. Do tego ta maszyna ma bdb dzwiek i piekna obudowe z drewna cedrowego.

Ps. Do tego ta maszyna ma bdb dzwiek i piekna obudowe z drewna cedrowego.
- Kocewicz
- Kontakt:
Dobry dźwięk jest w tym przypadku priorytetem, więc wybacza świecidła. Może chodzi o magiczne oczka? A tak w ogóle, co to za urządzenie?
Are you Shure?
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Admin zaraz nas pogoni za zasmiecanie tematu
...ale to Philips 720, amplituner.
http://audiofilek.pl/images/com_sobi2/g ... mage_1.jpg

http://audiofilek.pl/images/com_sobi2/g ... mage_1.jpg
-