Gramofon Technics SL-2000
-
Gramofon Technics SL-2000
Sprzedam gramofon Technics SL-2000
Sprzęt nie wymaga żadnej ingerencji, trzyma obroty i świetnie gra. Polecam! Preferowany odbiór osobisty, mogę też dowieźć na terenie woj. Śląskiego jak to będzie niedaleko i do Krakowa.
https://www.olx.pl/d/oferta/technics-sl ... ro_listing
Sprzęt nie wymaga żadnej ingerencji, trzyma obroty i świetnie gra. Polecam! Preferowany odbiór osobisty, mogę też dowieźć na terenie woj. Śląskiego jak to będzie niedaleko i do Krakowa.
https://www.olx.pl/d/oferta/technics-sl ... ro_listing
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Gramofon Technics SL-2000
Że tak zapytam - co wyróżnia ten egzemplarz że jest jednym z najdroższych na rynku? Pękniecie w pokrywie czy coś jeszcze?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- janusz-f
Myślę, że to sprzedający ustala cenę.
A "wszechwiedzący" nie powinien jej komentować, zaś jeśli chce kupić to może negocjować.
A "wszechwiedzący" nie powinien jej komentować, zaś jeśli chce kupić to może negocjować.
Mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie mogę się zdecydować co olać jako pierwsze 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nigdzie nie napisałem że jest za drogo czy coś, ot pytam co wyróżnia ten egzemplarz 
Może niedawno był przegląd albo jakiś serwis robiony? Lepiej zapytać.

Może niedawno był przegląd albo jakiś serwis robiony? Lepiej zapytać.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
jak to fajnie wygląda, kiedy dwóch członków forum, którzy przez łącznie 11 lat natłukli całe 102 posty, zwraca uwagę i uczy zasad 
Pogotowie, sorry za off-top...

Pogotowie, sorry za off-top...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Dla mnie to pozytywny sygnał - nawet jak ktoś dużo nie pisze to nie znaczy że nie jest aktywny.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Jak ktoś czyta ze zrozumieniem to powinien pojąć, że twórca posta pyta o podstawę takiej ceny a nie tylko komentuje, że jest drogi.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
-
Cena gramofonu jest do negocjacji oczywiście. Zapomniałem ustawić tego na olx. Czy jest jest wygórowana? Widziałem droższe. Użytkowałem go parę ładnych lat i nie miałem z nim żadnego kłopotu dlatego przeglądu ani serwisu nie robiłem. Pęknięta pokrywa ale z tego co czytałem to jest dość częste zjawisko w tych modelach.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Nie mogę potwierdzić tej rewelacji. Jest niedorzeczna. Kompletnie.
Ja też, ale zdecydowanie więcej tańszych. Znacznie.
No to jest jakiś konkret. Dobry i sprawny, bo Twój.
To może już nic nie pisz

Dałeś ogłoszenie, ludzie sami się odniosą na własny użytek. Czym więcej bzdur będziesz pisał, tym ogłoszenie straci na sensowności. Najlepiej by gramofon sam się bronił. Nie jest to model niszowy i ludzie go znają. Daj mu szansę i nie przeszkadzaj