I tak z „mojej” stajni oferuję myjkę PRO-JECT VC-S MK II, kupioną jesienią 2019 w "Planeta Dźwięku" w Warszawie. Ostatnie miesiące były tak masakrycznie trudne, że myjka (wstyd się przyznać) jest praktycznie….nieużywana. Ledwo mam czas i siłę, aby czasem przesłuchać jedną czy drugą płytę, nawet na forum się nie udzielam, a tym bardziej nie mam czasu myć płyt. W sumie umyłem na niej jakieś 5-6 płyt i stoi sobie nieużywana. Więc zapadła decyzja o rozstaniu. W komplecie wszystko co fabryka dała – buteleczka koncentratu, szczoteczka, zapasowe „wąsy”, instrukcja, pudełko. Myjka jest z pokrywą - może znajdzie się jakaś „kocia” ryska na pokrywie, ale generalnie mint.
Cena: 1 400 zł (w sklepie teraz prawie 2 000 zł). Nad dobrą ofertą na pewno się pochylę. Dzwońcie proszę 504 631 120. Odbiór najchętniej osobisty w Warszawie, ale jak trzeba to wyślę kurierem (doliczyć trzeba koszt kuriera).
Rozum podpowiada mi, że powinienem wypuścić też z rąk Technicsa i na przeczekanie kupić jakąś używkę za kilkaset zł, ale jak na niego patrzę to….chyba nie wypuszczę