http://www.meetgadget.com/gadget/20642/ ... berty+5%2B
Jestem drugim właścicielem. Pierwszy właściciel kupił je w salonie Audio Klan w 2004 roku, ja je kupiłem jakoś kilka lat potem (myślę że okolice 2008-2009). A w 2010 nie ukrywam - ech, była imprezka... W zasadzie kulturalna, ale jedna koleżanka ma taka przypadłość, że lubi "dać głośniej". No i stało się - jeden z nisko-średniotonowców się uszkodził. Przewijał go facet ze Zgierza - w notatkach znalazłem do niego namiar (dane z 2010 więc niekoniecznie telefony są ok):
Naprawa Głośników
Miasto: Zgierz
Kod Pocztowy: 95-100
Ulica: Staffa 36 m 6 blok 108
Telefon: 42 716 74 93
Fax: 42 716 74 93
Facet miał warsztat w bloku (nie wypadało zapytać, poza tym to nie moja sprawa, ale tam nie mogła mieszkać żadna "Pani-tego-Pana" - nie ma tak wyrozumiałych kobiet...) - pamiętam, że jak wszedłem tam to zobaczyłem jakieś masy głośników WSZĘDZIE, w stanach raczej w większości agonalnych - także "zwykłe" przewinięcie głośnika to była dla tego Pana bułka z masłem chyba

Cena 400 PLN. Widoczne na zdjęciach podstawy kamienne nie są wliczone w cenę, ale jakby ktoś chciał je także kupić - plus 80 PLN. Nie mam żadnych szans na wysłanie tego (waga/gabaryt) więc niestety odbiór osobisty. Mogę dowieźć w okolicach Łodzi lub Warszawy.
Fajne kolumny za niewielkie pieniądze. Gdyby jakieś pytania - pytajcie. Gorąco polecam!