AT-95E - "prawie" nie używana
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
AT-95E - "prawie" nie używana
Sprzedam igłę AT-95E kupioną w Wamacie - grała dosłownie 20 minut. Potem zamiast niej założyłem shure ... i tak już zostało.
Nie ma sensu by leżała jako zapasowa, może komuś się przyda - co do ceny - chciałbym 90 zł z moją wysyłką listem poleconym, priorytetem, zabezpieczoną w kopercie bąbelkowej.
Jeśli cena jest przesadzona, proszę o informacje (najlepiej z jakimś linkiem poglądowym) - nie chciał bym wyjść na handlarza czy naciągacza - po prostu nie śledzę tematu.
Oferty ewentualne proszę zaznaczyć w temacie (wpis typu: Biorę) i info na PW co do sposobu zakończenia zakupu.
Nie ma sensu by leżała jako zapasowa, może komuś się przyda - co do ceny - chciałbym 90 zł z moją wysyłką listem poleconym, priorytetem, zabezpieczoną w kopercie bąbelkowej.
Jeśli cena jest przesadzona, proszę o informacje (najlepiej z jakimś linkiem poglądowym) - nie chciał bym wyjść na handlarza czy naciągacza - po prostu nie śledzę tematu.
Oferty ewentualne proszę zaznaczyć w temacie (wpis typu: Biorę) i info na PW co do sposobu zakończenia zakupu.
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
- dale
Re: AT-95E - "prawie" nie używana
Nie wkładka z igłą oczywiście. Całość kupiona w wamacie - jako komplet. Igła jest zielona z logo AT - podobno oryginał, ale nie znam się na tym.
- trafalgar
- dale
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sprzedane?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- trafalgar
- dale
Przepraszam Wojtku że nie pisałem, ale wynikało to tylko z chęci usłyszenia od Nabywcy czy towar Jemu odpowiada. Bo nie mam doświadczenia zbyt wielkiego, a ostatnie czego chcę to zyskać tutaj opinię wciskającego kit ludziom. Dlatego prosił bym o nie kasowanie do czasu potwierdzenia czy - czy towar odpowiada nabywcy.