No wlaśnie Blisa sie zapytaj to co mnie, on będzie wiedział. A iFi jutro Ci wyślę, spoko. Tylko mi wyslij ponownie dane paczkojebu, bo gdzieś posiałem w telefonie.
No wlaśnie Blisa sie zapytaj to co mnie, on będzie wiedział. A iFi jutro Ci wyślę, spoko. Tylko mi wyslij ponownie dane paczkojebu, bo gdzieś posiałem w telefonie.
No właśnie ja nie chcę z kompa tylko ze smartfona
No tak, mały jack z fona tylko nie wiem jakie tam USB jest. Gdzieś czytałem ze ten kabel usb 3.0 firmowy nie działa ze smartfona...
privdarkman pisze: ↑12 gru 2022, 21:3111. Igła Shure N95ED Eliptical Diamond typ prod. wamat/north (Fabrikat:Stylus Co.Japan) pudełeczko/igła z osłonką opuszczaną/, stan znakomity, przebieg znikomy max 5LP, kilka płyt - zakup do testowania porównawczego tylko kiedyś i sobie leży.
Cena: pół ceny - 35 pln + pp
p.s. oferty z 1 strony itd.. gdzie nie napisane "sprzedana" są aktualne, mozna się targować ale tylko na PW. Zapraszam,
Darku, jak wolna, to po świętach byśmy sfinalizowali... na drapaka musi poczekać, ale skoro że znanego źródła, to warto...darkman pisze: ↑01 gru 2022, 10:265. Ortofon MCLO MC20MK2 igła 20 h ledwie ułożona "wygrzana" po retipie (eliptyczna-szczegóły podam), igła bonded eliptyk Astatic, cewka na oryginalne napięcie 3 Ohm (bo są i na 9), super fajna wkładka, brzmienie rico tico fantastico, opinie, fotografie j.w. wątek ekshibicjonistów - są tam zdjęcia tego egzemplario na mojej Cielęcinie 2.01,
Cena 800.
+paczkojeb
Wkładka Philips 400MK3 HEdarkman pisze: ↑01 gru 2022, 10:174. Philips 400MK3 HE, bdb igła aftermarketowa, igła zamiennik Zafira,hipereliptyk w bardzo dobrym stanie; +dokumencik opisowy z igły, gra super fajnie - opinie moje, MMarka, Traffiego itd i społeczeństwa w dziale ekhibicjonistów " Pokaż mi swoją wkładkę", również fotografie.
U mnie przebieg znikomy - 3 płyty. Tylko chciałem sobie zdanie wyrobić ew. pod drugi gramofon ale w m.cz. zrezygnowałem z gramofonui żem sprzedawszy
![]()