jaca1970 pisze: ↑19 paź 2023, 22:34
V15 zbiera bencki od Grace
Sam jesteś bencek

. Też będę mógł założyć Bartkowy SAS/B na przesłuchanie, choć planuję inną igłę, a od Marka mam zapowiedzianego szufladowca jakiegoś czyli w sam raz pod moje zapotrzebowanie odsłuchowe.
Spieszmy się łowić wkładki o MISSE bo szybko wychodzą

. Potem marudzicie, że nie ma podaży czegoś. Jak jest to marudzicie Panowie.
Ceny bajka, jakość jak to u Marka zapewne. Nie ma zmiłuj się, że śrubka od felgi TIRa i igła przechodzona na 14tej emeryturze.
Ja sobie wziąłem Shure oczywiście i coś tam jeszcze ale nie wiem co bo Mistrzu sam decyduje co tam wyciągnie z kapelusza.
Jeszcze wrócę do cen: wkładka, igła, headshell. Przy niewyżyłowanych cenach, shell jest za 1/4 ceny, a igła np znanej i lubianej Zafiry wychodzi praktycznie za darmo, a znam gościa ładnych parę lat, on nie ma złych igieł delikatnie mówiąc ani nimi nie handluje na straganie pod latarnią w mieście na K.
Wiem, wiem, cen nie wolno komentować w ogłoszeniach, ale macie tu Nagaokę na headshellu brandowym (opis wyżej) z full pudełkiem itd.. kiedyś ta wkładka kosztowała 550 (oczywiście goła bez heada) i to było w epoce lodowej jeszcze. Sam headshell.. wiecie ile teraz zdrożały headshelle brandowe? No widzę, że nie wiecie

Google Wam padły chłopaki? Czy co?
to darmo jest i nie ma w tym żadnej przesady, nie jestem u MISSE na prowizji

sam się dziwię jak do tego mogło dojść

??
Demon103 - heh no niech stracę - numer identyfikacyjny, import direct z Japonii, igła prawdopodobnie eliptyczna wg Marka i świetnie gra. Cena bajka i w zasadzie to rodzaj jałmużny, jak dla kultowej MC to darmocha, która jak czołg przechodzi każdą płytę, wiem co mówię gram na nich już ładnych parę lat i to intensywnie przy moim przerobie albumów. Czołg i bez lufy w krzokach! No trzeba mieć do czego podłączyć, ale to detal.
Tak wcześniej nic nie pisałem, bo nie miałem czasu i się bałem... podkupienia

Szurasów, ale już po sprawie.. śpijcie dalej, to się Koledzy obudzicie z ręką w nocniku.
A Święta idą. Rodzina wpadnie i co pokażecie do tej wódki świątecznej na zakąskę? No chyba nikt nie chce być uznany przez wuja Leona za outsidera, który szepnie do Cioci Klementyny - eh uja tam, żadnej fajnej wkładki nie ma, na wódę tylko wydaje, mówiłem Jadzi co by za niego nie wychodziła, to gamoń jest! Szkoda dziewczyny!