Jeśli nie potrafisz na to odpowiedzieć bo np. w takim stanie już kupiłeś wzmacniacz to też jest jakaś odpowiedź

Jakbyś chwilę pomyślał, to byś zrozumiał, że wszyscy chcą Ci tu pomóc, nie zaszkodzić. Ale możesz obrażać ....
Ja bym poprosił konkretne cytaty ze wskazaniem czy to bzdet, czy bzdura. Bo takie gołosłowie to raczej nieeleganckie jest.
Nikt tego tu nie napisał i nie napisze. Tego rodzaju komentarze są niezgodne z regulaminem.
O to, że trzeba było to z Ciebie lekko wydusić. Bo tej informacji pierwotnie nie było. I chyba dopiero od niedawna wiemy, że tylko o to chodzi.
A jaki to EFEKT? Jeśli zastosowałeś jakiś specjalny potencjometr, to napisz jaki. Jesli ja bym wrzucił do sprzętu potencjometr za (strzelam) 500 zł, to bym dokładnie o tym napisał. Po co to zrobiłem, jaki dało efekt i że cena dlatego trochę wyższa. Normalka.
A co to? Koło fortuny?
Nie. Ale jak napiszesz dokładnie co to za potencjometr i jaki wg Ciebie i kolegi ma wpływ na dźwięk, to z pewnością się do tego odniesiemy.
to że nie jest już oryginalny , jak byś dorzucił oryginalny potek to ktoś sobie może zamieć bo taki efekt "modyfikacji" mu nie odpowiada na ten przykład.zukzukzuk pisze: ↑30 mar 2018, 17:04Ach te domysły![]()
Skoro napisałem, że "modyfikacja", to znaczy, że UMYSLNIE zmieniony został oryginalny potencjometr, działający na pilota. Zastosowany jest inny, o napędzie "ręcznym".
Jedna z definicji mówi, że modyfikacja - to niewielka zmiana, poprawka czegoś... więc nie rozumiem, o co chodzi w tej kwestii?
Wyłącznie informacyjnie, bo to ogłoszenie sprzedaży. Komentowanie zabronione.
Nie mam bladego pojęcia. Ale podanie takiej informacji umożliwi zainteresowanemu pogooglanie, poczytanie.
I nawzajem i Tobieteżtegosamego