Wkładki i igły od Wojtka
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wkładki i igły od Wojtka
Dorzuciłem koszyk Sony SH-120 + lekka obniżka na SME S2-R.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Dorzucam trochę MM do pieca.
Shure V15 III, jedna wkładka z igłą do wyboru - eliptyk Pfeifer albo SAS/B
Ewentualnie można nabyć same igły jak już ktoś ma wkładkę.
Technics EPC-205 II L z używaną oryginalną igłą EX
Technics EPC-270C z nową oryginalną igłą ED
Shure V15 III, jedna wkładka z igłą do wyboru - eliptyk Pfeifer albo SAS/B
Ewentualnie można nabyć same igły jak już ktoś ma wkładkę.
Technics EPC-205 II L z używaną oryginalną igłą EX
Technics EPC-270C z nową oryginalną igłą ED
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Krótka piłka, V15 III + SAS sprzedane.
Trochę się dziwię że o MC mało kto pyta. Lepsze takie po retipach czy co?
Ostatnio DL-305 miała gościnny występ u winylowego_luke i już chłop płacze za nią
Trochę się dziwię że o MC mało kto pyta. Lepsze takie po retipach czy co?
Ostatnio DL-305 miała gościnny występ u winylowego_luke i już chłop płacze za nią
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Mariozdt
- Gramofon: V.TT81 + S.PUA 1600s
Ja miałem zapytać ale na razie nie mam gdzie trzymac wkładek na headshellach. Muszę pudełko odebrać od pewnego człowieka .
Victor TT 81, sony pua 1600s, lehmannaudio black cube, naim nait 5si, polk signature elite es60
Grace F-7, Grace F-8, Shure V15 III, Empire 4000D/I, AT-VM740xML, Goldring E + at vm95sh , AT OC9XSH,
Grace F-7, Grace F-8, Shure V15 III, Empire 4000D/I, AT-VM740xML, Goldring E + at vm95sh , AT OC9XSH,
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
2x SME S2-R się sprzedały, ale jeszcze jakieś sztuki się znajdą.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
-
Arturo1966
@ Empire 4000D/I - oryginalna igła Shibata w bdb stanie
Witam,
mam kilka pytań dotyczących ww wkładki na PW
Pzdr
Arturo1966
Witam,
mam kilka pytań dotyczących ww wkładki na PW
Pzdr
Arturo1966
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Kochani, takie ogłoszenie parafialne:
Jak są srogie mrozy to odmawiam wysyłki wkładek czy igieł paczkomatem, więc jak aura jest jaka jest to sobie czekamy albo umawiamy się na kuriera/pocztę. Wkładka to delikatna rzecz i nie chciałbym żeby z przyczyny mrozu (kiedy paczka sobie leżakuje np. dobę w paczkomacie) zrobiła się np. przerwa w generatorze albo żeby ucierpiało gumowe zawieszenie igły. Wiadomo do kogo będą pretensje jak przyjdzie coś niesprawnego (raczej nie do opatrzności
).
Z tego powodu narobiły mi się trochę ogony wysyłkowe, oczywiście w porozumieniu z kupującymi, ale na ten moment mam jeszcze dwie rzeczy do wysyłki w najbliższym czasie i będę czysty
Kolejna sprawa - jak coś wybierzecie a Wasz wybranek nie znika z mojego straganu - nie obrażajcie się, to nie dlatego że zapominam czy coś tylko po prostu nadal mam dany model na stanie jakby ktoś inny był zainteresowany.
Jak są srogie mrozy to odmawiam wysyłki wkładek czy igieł paczkomatem, więc jak aura jest jaka jest to sobie czekamy albo umawiamy się na kuriera/pocztę. Wkładka to delikatna rzecz i nie chciałbym żeby z przyczyny mrozu (kiedy paczka sobie leżakuje np. dobę w paczkomacie) zrobiła się np. przerwa w generatorze albo żeby ucierpiało gumowe zawieszenie igły. Wiadomo do kogo będą pretensje jak przyjdzie coś niesprawnego (raczej nie do opatrzności
Z tego powodu narobiły mi się trochę ogony wysyłkowe, oczywiście w porozumieniu z kupującymi, ale na ten moment mam jeszcze dwie rzeczy do wysyłki w najbliższym czasie i będę czysty
Kolejna sprawa - jak coś wybierzecie a Wasz wybranek nie znika z mojego straganu - nie obrażajcie się, to nie dlatego że zapominam czy coś tylko po prostu nadal mam dany model na stanie jakby ktoś inny był zainteresowany.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Przeglądając szpargały znalazłem jeszcze jedno body Shure V15 III z oryginalną igłą.
Starszy model z białym napisem od spodu.
Do wyboru czy ktoś chce używaną ori igłę czy z nieużywanym zamiennikiem Pfeife, ewentualnie z jakąś igłą JICO.
Dodatkowo:
Pickering XV-15/1200E (odpowiednik Stanton 680EEE mk2)
Wizualnie stan taki sobie, dlatego nie wystawiałem jej wcześniej. Jest ładne złote body, jest czytelna naklejka, ale całość lekko zabrudzona, a na obudowie pędzelka (element oprawki igły) pojawiła się lekka patyna. Dlatego cena nieco niższa. Gra to sobie prima sort.
Mogę sprzedać w zestawieniu z firmowym czarnym headshellem Pickering.
Wrzucę później foto żeby każdy mógł sobie ocenić.
Excel QD-700CII
Wkładka coraz bardziej poszukiwana na rynku (po tym jak zeszły zapasy NOSów). Następca Excel ES-70 (Sumiko Pearl, Shelter 201).
Wkładki MM Sumiko najnowszej serii (Olympia, Moonstone itd.) bazują właśnie na tym generatorze.
Sprzedaję z oryginalną igłą sferyczną, ale od ręki dostępne są na dacapo eliptyki, HE i SAS, więc jest ścieżka na łatwy upgrade.
Granie bardzo wszechstronne i muzykalne z detalem.
Starszy model z białym napisem od spodu.
Do wyboru czy ktoś chce używaną ori igłę czy z nieużywanym zamiennikiem Pfeife, ewentualnie z jakąś igłą JICO.
Dodatkowo:
Pickering XV-15/1200E (odpowiednik Stanton 680EEE mk2)
Wizualnie stan taki sobie, dlatego nie wystawiałem jej wcześniej. Jest ładne złote body, jest czytelna naklejka, ale całość lekko zabrudzona, a na obudowie pędzelka (element oprawki igły) pojawiła się lekka patyna. Dlatego cena nieco niższa. Gra to sobie prima sort.
Mogę sprzedać w zestawieniu z firmowym czarnym headshellem Pickering.
Wrzucę później foto żeby każdy mógł sobie ocenić.
Excel QD-700CII
Wkładka coraz bardziej poszukiwana na rynku (po tym jak zeszły zapasy NOSów). Następca Excel ES-70 (Sumiko Pearl, Shelter 201).
Wkładki MM Sumiko najnowszej serii (Olympia, Moonstone itd.) bazują właśnie na tym generatorze.
Sprzedaję z oryginalną igłą sferyczną, ale od ręki dostępne są na dacapo eliptyki, HE i SAS, więc jest ścieżka na łatwy upgrade.
Granie bardzo wszechstronne i muzykalne z detalem.
-
Rufi
- Gramofon: Technics SL-D3
- cobra
- Gramofon: SL-Q33
Mogę prosić o rezerwację Pickering XV-15/1200E do jutra?
Technics SL-Q33, Benz Micro Silver / Empire 2000 / Empire 4000 / Z-4s / MP-110 / Shure M75, PreamP THT, Denon DRA-F109 / lampa SE, STX F-200n
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Spoko x2 
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum