Oferta - Pokrywy na gramofony Audio Acryl
-
Oferta - Pokrywy na gramofony Audio Acryl
Pokrywy na gramofony Audio Acryl – elegancja i ochrona dla Twojego sprzętu
Cześć forumowicze!
Jako producent i pasjonat dobrego brzmienia, mam przyjemność zaprezentować Wam moją firmę **Audio Acryl**, specjalizującą się w tworzeniu wysokiej jakości pokryw na gramofony**. Wiem, jak ważna jest dla Was nie tylko jakość dźwięku, ale także estetyka i ochrona Waszych cennych gramofonów. Dlatego postanowiłem połączyć te elementy w moich produktach.
Dlaczego warto wybrać pokrywy Audio Acryl?
* **Doskonała ochrona:** Nasze pokrywy skutecznie chronią gramofon przed kurzem, zarysowaniami i przypadkowymi uszkodzeniami. To kluczowe, aby Twój sprzęt służył Ci przez długie lata w nienagannym stanie.
* **Wysoka jakość materiałów:** Używamy tylko najlepszego akrylu, który charakteryzuje się nie tylko trwałością, ale także krystaliczną przejrzystością. Dzięki temu pokrywa nie tylko chroni, ale również pięknie eksponuje Twój gramofon.
* **Estetyka i design:** Każda pokrywa Audio Acryl jest projektowana z dbałością o detale, aby idealnie komponować się z wyglądem Twojego gramofonu i dodawać mu elegancji. Dostępne są różne opcje, aby dopasować je do Twoich preferencji i stylu wnętrza.
* **Precyzyjne wykonanie:** Dbamy o każdy szczegół, od idealnych wymiarów po gładkie krawędzie. Nasze pokrywy są wykonane z najwyższą precyzją, co gwarantuje idealne dopasowanie do wielu popularnych modeli gramofonów, a także możliwość wykonania pokrywy na zamówienie.
### Co oferujemy?
* **Pokrywy standardowe:** Szeroki wybór pokryw do najpopularniejszych modeli gramofonów dostępnych na rynku.
* **Pokrywy na zamówienie:** Jeśli posiadasz unikalny gramofon lub szukasz niestandardowych wymiarów, z przyjemnością wykonamy dla Ciebie pokrywę na indywidualne zamówienie. Wystarczy, że podasz nam wymiary, a my zajmiemy się resztą.
Wierzę, że moje pokrywy Audio Acryl staną się doskonałym uzupełnieniem Waszych zestawów audio. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i zaprezentuję Wam nasze produkty.
Zapraszam do kontaktu
tel 502775441
audioacryl@gmail.com
Z audiofilskim pozdrowieniem,
Cześć forumowicze!
Jako producent i pasjonat dobrego brzmienia, mam przyjemność zaprezentować Wam moją firmę **Audio Acryl**, specjalizującą się w tworzeniu wysokiej jakości pokryw na gramofony**. Wiem, jak ważna jest dla Was nie tylko jakość dźwięku, ale także estetyka i ochrona Waszych cennych gramofonów. Dlatego postanowiłem połączyć te elementy w moich produktach.
Dlaczego warto wybrać pokrywy Audio Acryl?
* **Doskonała ochrona:** Nasze pokrywy skutecznie chronią gramofon przed kurzem, zarysowaniami i przypadkowymi uszkodzeniami. To kluczowe, aby Twój sprzęt służył Ci przez długie lata w nienagannym stanie.
* **Wysoka jakość materiałów:** Używamy tylko najlepszego akrylu, który charakteryzuje się nie tylko trwałością, ale także krystaliczną przejrzystością. Dzięki temu pokrywa nie tylko chroni, ale również pięknie eksponuje Twój gramofon.
* **Estetyka i design:** Każda pokrywa Audio Acryl jest projektowana z dbałością o detale, aby idealnie komponować się z wyglądem Twojego gramofonu i dodawać mu elegancji. Dostępne są różne opcje, aby dopasować je do Twoich preferencji i stylu wnętrza.
* **Precyzyjne wykonanie:** Dbamy o każdy szczegół, od idealnych wymiarów po gładkie krawędzie. Nasze pokrywy są wykonane z najwyższą precyzją, co gwarantuje idealne dopasowanie do wielu popularnych modeli gramofonów, a także możliwość wykonania pokrywy na zamówienie.
### Co oferujemy?
* **Pokrywy standardowe:** Szeroki wybór pokryw do najpopularniejszych modeli gramofonów dostępnych na rynku.
* **Pokrywy na zamówienie:** Jeśli posiadasz unikalny gramofon lub szukasz niestandardowych wymiarów, z przyjemnością wykonamy dla Ciebie pokrywę na indywidualne zamówienie. Wystarczy, że podasz nam wymiary, a my zajmiemy się resztą.
Wierzę, że moje pokrywy Audio Acryl staną się doskonałym uzupełnieniem Waszych zestawów audio. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i zaprezentuję Wam nasze produkty.
Zapraszam do kontaktu
tel 502775441
audioacryl@gmail.com
Z audiofilskim pozdrowieniem,
-
Re: Oferta - Pokrywy na gramofony Audio Acryl
Marantz TT-15s1 - Pokrywa
699,00 zł
wysyłka 39 zł
699,00 zł
wysyłka 39 zł
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Czy pokrywa z zawiasami to dla Ciebie problem czy nie ma problemu jeśli dostarczymy zawiasy?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Zawiasów nie posiadam w ofercie ale jak zostaną mi dostarczone wszystkie
dane do wykonania mocować w pokrywie oczywiście taką wykonam.
Proszę wszystkich o pisanie wszystkich zapytań na
audioacryl@gmail.com
lub
502775441
dane do wykonania mocować w pokrywie oczywiście taką wykonam.
Proszę wszystkich o pisanie wszystkich zapytań na
audioacryl@gmail.com
lub
502775441
-
-
-
-
-
Wysyłka...
Każda pokrywa otulana jest w białą folię piankową.
Kartonowe pudło w zależności od rozmiaru pokrywy do wysyłki posiada wymiary -
60 x 50 x 20 cm wysyłka 29 zł kurier
60 x 50 x 30 cm wysyłka 39 zł kurier
60 x 50 x 30 cm - pokrywa pakowana w ten karton a następnie w drugi karton
z wypełnieniem z miękkiego papieru makulaturowego
70 x 60 x 40 cm
wysyłka 49 zł kurier
Takie pakowanie zapewnia sztywną ochronę strukturalną, chroniąc przed zgnieceniem i poważniejszymi uszkodzeniami mechanicznymi podczas transportu.
Umożliwia łatwe etykietowanie i manipulowanie paczką.
Otulina z miękkiego papieru makulaturowego
* Pełni funkcję **wypełniacza i amortyzatora**. Wypełnia puste przestrzenie w kartonie, unieruchamiając pokrywę i zapobiegając jej przesuwaniu się wewnątrz opakowania.
* Dodatkowo **amortyzuje wstrząsy i drgania**, chroniąc produkt przed uszkodzeniami spowodowanymi ruchami podczas transportu.
* Użycie papieru makulaturowego jest też plusem z punktu widzenia **ekologii**, ponieważ jest to materiał z recyklingu.
Takie trójwarstwowe zabezpieczenie gwarantuje, że delikatna pokrywa dotrze do klienta w nienaruszonym stanie,
co jest kluczowe, zwłaszcza gdy mówimy o akcesoriach do drogiego sprzętu audio.
AUDIO ACRYL
Mariusz Misiewicz
Szpacza 14
15-531 Białystok
POLAND
nip. 966 141 59 84
audioacryl@gmail.com
tel.502775441
Każda pokrywa otulana jest w białą folię piankową.
Kartonowe pudło w zależności od rozmiaru pokrywy do wysyłki posiada wymiary -
60 x 50 x 20 cm wysyłka 29 zł kurier
60 x 50 x 30 cm wysyłka 39 zł kurier
60 x 50 x 30 cm - pokrywa pakowana w ten karton a następnie w drugi karton
z wypełnieniem z miękkiego papieru makulaturowego
70 x 60 x 40 cm
wysyłka 49 zł kurier
Takie pakowanie zapewnia sztywną ochronę strukturalną, chroniąc przed zgnieceniem i poważniejszymi uszkodzeniami mechanicznymi podczas transportu.
Umożliwia łatwe etykietowanie i manipulowanie paczką.
Otulina z miękkiego papieru makulaturowego
* Pełni funkcję **wypełniacza i amortyzatora**. Wypełnia puste przestrzenie w kartonie, unieruchamiając pokrywę i zapobiegając jej przesuwaniu się wewnątrz opakowania.
* Dodatkowo **amortyzuje wstrząsy i drgania**, chroniąc produkt przed uszkodzeniami spowodowanymi ruchami podczas transportu.
* Użycie papieru makulaturowego jest też plusem z punktu widzenia **ekologii**, ponieważ jest to materiał z recyklingu.
Takie trójwarstwowe zabezpieczenie gwarantuje, że delikatna pokrywa dotrze do klienta w nienaruszonym stanie,
co jest kluczowe, zwłaszcza gdy mówimy o akcesoriach do drogiego sprzętu audio.
AUDIO ACRYL
Mariusz Misiewicz
Szpacza 14
15-531 Białystok
POLAND
nip. 966 141 59 84
audioacryl@gmail.com
tel.502775441
Ostatnio zmieniony 02 lip 2025, 11:34 przez audio acryl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ciekawe że zamiast jakiegoś ujednolicenia cen mamy towary warte 449, 450, 489, 490, 499, 549, 550, 560 
Jakaś wyższa księgowość albo złotówkowe kombinacje, chyba że masz cennik mega mocno wyśrubowany względem kosztów produkcji.
Ja bym zaproponował zrobić cennik 300-350-400-450-500-550-... i z głowy

Jakaś wyższa księgowość albo złotówkowe kombinacje, chyba że masz cennik mega mocno wyśrubowany względem kosztów produkcji.
Ja bym zaproponował zrobić cennik 300-350-400-450-500-550-... i z głowy

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum