na sprzedaż wzmacniacz Atoll IN50 Signature. Stan idealny, zakupiony w znanym salonie audio w lipcu poprzedniego roku. Czyli mamy jeszcze rok gwarancji. Pełen komplet z pilotem, papierami, kablem zasilajcym, kartonem i paragonem.
Generalnie stan sklepowy stąd znikoma ilość zdjęć czyli sztuk jeden. Oczywiście jak ktoś będzie potrzebował to mogę zrobić zdjęcia każdego centymetra wzmacniacza.
W moim torze wygrał bezpośrednie starcie z Onkyo 8450, forumową lampą na EL84, Audiolabem 6000A, Cambridge Audio CXA81 oraz Roksanem Atessą. Bez problemu radzi sobie z moimi Infinity RS6000A, a one potrzebują trochę mocy, gdzie np. taki Audiolab poległ z kretesem. Kawał solidnego, dobrze wykonanego sprzętu jeszcze robionego we Francji, a nie na wschodzie. O dźwięku nie będę się rozpisywał, jest sporo opisów w internecie - można czytać zarówno o IN50 jak i IN100, grają baaaardzo podobnie.
Jak taki fajny to czemu sprzedaję zapytacie? Troszkę zrobił się że mnie fan Atolla i jak to w naszej branży bywa zachciało mi się wejść poziom wyżej. Końcówka AM100 Signature już jest u mnie, a niebawem dołączy do niej PR200 Signature. Początkowo miałem zmienić na IN100 Signature ale jak do mnie przyjechał to po kilku dniach stwierdziłem, że naprawdę niewielkie różnice w dźwięku nie są warte tak dużej dopłaty. Trochę odczekałem i wymyśliłem sobie dzielonkę

Zapraszam do zakupu. Wysyłka oczywiście możliwa ale polecam przyjechać, posłuchać i gwarantuję, że zabrać

Cena to 1999 zł + koszt wysyłki.
Zainteresowanych zapraszam na PW.