Cześć!
Przyszła pora na zrobienie trochę porządków i "przewietrzeń"

, w związku z tym mam do sprzedaży trzy tunery jak poniżej:
NAD C 422 (RDS)
Akai AT-2600 (sprzedany)
Unitra T7010
Po kolei kilka słów o każdym:
Tuner NAD C 422 - jestem pierwszym właścicielem, mam pudełko, dokumentację. Sprawny, stan określam na "gabinetowy", działa wszystko ok.
Cena 400 PLN + KW.
Sprzedany -> Tuner Akai AT-2600 - nie jestem pierwszym właścicielem

, ale mam go od ładnych kilku lat i używałem w miarę regularnie. Sprawny, stan bardzo dobry, ale są ślady użytkowania (głównie wytarcia na płycie czołowej - p. zdjęcia).
Cena 400 PLN + KW.
Tuner Unitra T7010 - jestem pierwszym właścicielem, czyli jakieś 35 lat

- tuner był przestrojony, działający i schowany do pudełka jakieś 20 lat temu, dzisiaj odpalony i tak: działa zasilanie, lampki, LW. Nic nie udało się znaleźć na MW, SW i FM. Z tym FM (pewnie najważniejszy dla ew. nowego właściciela) to dziwna sprawa bo mam wspomnienie jego sprawności przed spakowaniem. Teraz FW działa o tyle, że "normalnie" szumi, ale nie łapie żadnych stacji. Nie wiem czemu i nie mam siły/czasu dociekać co jest nie tak. Dlatego sprzedaje jako uszkodzony. Dla pasjonatów naszego rodzimego przemysłu audio dawno zakopanego
Cena 50 PLN + KW.
Zapraszam do zadawania pytań, twardych negocjacji cenowych (no chyba oprócz T7010 - tu nie ma co negocjować), etc.
Każdy z w/w tunerów oczywiście można odebrać osobiście (Aleksandrów Łódzki). Czasem jeżdżę na trasie Łódź - Warszawa, mogę podrzucić.
POLECAM!!!