[sponaa] Wielka wyprzedaż tunerów tranzystorowych :-)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sponaa

[sponaa] Wielka wyprzedaż tunerów tranzystorowych :-)

Post autor: sponaa »

Cześć!

Przyszła pora na zrobienie trochę porządków i "przewietrzeń" :-), w związku z tym mam do sprzedaży trzy tunery jak poniżej:

NAD C 422 (RDS)
Akai AT-2600 (sprzedany)
Unitra T7010

3xTuner.jpg

Po kolei kilka słów o każdym:

Tuner NAD C 422 - jestem pierwszym właścicielem, mam pudełko, dokumentację. Sprawny, stan określam na "gabinetowy", działa wszystko ok. Cena 400 PLN + KW.
nad-front.jpg
nad-fl.jpg
nad-fp.jpg
nad-tyl.jpg

Sprzedany -> Tuner Akai AT-2600 - nie jestem pierwszym właścicielem :-), ale mam go od ładnych kilku lat i używałem w miarę regularnie. Sprawny, stan bardzo dobry, ale są ślady użytkowania (głównie wytarcia na płycie czołowej - p. zdjęcia). Cena 400 PLN + KW.
akai-front.jpg
akai-fl.jpg
akai-fp.jpg
akai-tyl.jpg

Tuner Unitra T7010 - jestem pierwszym właścicielem, czyli jakieś 35 lat :-) - tuner był przestrojony, działający i schowany do pudełka jakieś 20 lat temu, dzisiaj odpalony i tak: działa zasilanie, lampki, LW. Nic nie udało się znaleźć na MW, SW i FM. Z tym FM (pewnie najważniejszy dla ew. nowego właściciela) to dziwna sprawa bo mam wspomnienie jego sprawności przed spakowaniem. Teraz FW działa o tyle, że "normalnie" szumi, ale nie łapie żadnych stacji. Nie wiem czemu i nie mam siły/czasu dociekać co jest nie tak. Dlatego sprzedaje jako uszkodzony. Dla pasjonatów naszego rodzimego przemysłu audio dawno zakopanego :-) Cena 50 PLN + KW.
unitra-front.jpg
unitra-fl.jpg
unitra-fp.jpg
unitra-tyl.jpg

Zapraszam do zadawania pytań, twardych negocjacji cenowych (no chyba oprócz T7010 - tu nie ma co negocjować), etc. :-)

Każdy z w/w tunerów oczywiście można odebrać osobiście (Aleksandrów Łódzki). Czasem jeżdżę na trasie Łódź - Warszawa, mogę podrzucić.

POLECAM!!! :-)
Ostatnio zmieniony 30 maja 2023, 14:11 przez sponaa, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
sponaa

Re: [sponaa] Wielka wyprzedaż tunerów tranzystorowych :-)

Akai rezerwacja.
Awatar użytkownika
sponaa

Re: [sponaa] Wielka wyprzedaż tunerów tranzystorowych :-)

Akai nieaktualny.
ODPOWIEDZ