AT20Sla
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: AT20Sla
Sam bym wziął dla siebie, ale mam już cztery więc trochę przesada by była (ale tylko trochę) 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
Ja to nie ogarniam po co Ci 4 takie same wkładki. O piątej nawet nie próbuję myśleć. No ale każdy może mieć hobby jakie zapragnie.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zapasy emerytalne? Jakby kiedyś generator padł to mam kolejne i nie muszę szukać 
Tak na prawdę to nazbierało się tego ze względu na różne okazje itp. + sam sprzedałem ze 2-3 sztuki już
Dwie sztuki w kolekcji to tak jakby bonusy bo to Signet TK7E i TK7SU - chciałem ustalić czy rzeczywiście są to jednakowe wkładki i zarazem bliźniaki do AT20, bo info w necie nie pomagało znaleźć odpowiedzi. Teraz już wiem i mogę się dzielić wiedzą

Tak na prawdę to nazbierało się tego ze względu na różne okazje itp. + sam sprzedałem ze 2-3 sztuki już

Dwie sztuki w kolekcji to tak jakby bonusy bo to Signet TK7E i TK7SU - chciałem ustalić czy rzeczywiście są to jednakowe wkładki i zarazem bliźniaki do AT20, bo info w necie nie pomagało znaleźć odpowiedzi. Teraz już wiem i mogę się dzielić wiedzą

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70