Nad C 356BEE + mod

ODPOWIEDZ
marekw 76

Nad C 356BEE + mod

Post autor: marekw 76 »

Na sprzedaż Nad C 356 z DAC po modyfikacji Marcina (Muda44).
Od dłuższego czasu stoi nieużywany więc może ktoś się skusi.
Miał zostać dla syna ale... za dużo mam już w domu sprzętu.
Stan określam jako idealny a brzmienie jest rewelacyjne.
Cena to 2700.
Preferowany odbiór osobisty w Lublinie.
fred114

Re: Nad C 356BEE + mod

Post autor: fred114 »

Witam.Mam takie małe pytanko.Czy był Pan zadowolony z modyfikacji Muda44.Mam taki wzmacniacz i tak sobie myślę czy nie poddać go modyfikacji.Czy był Pan zadowolony z tej modyfikacji ?Czy dużo zmieniłą w brzmieniu ?Bardzo bym prosił o odpowiedż
zbigu
Gramofon: Micro seiki,Braun

Post autor: zbigu »

Ja Ci odpowiem bo mam taki wzmacniacz i odtwarzacz Cd po modyfikacji Mudy.Gra bardzo dobrze,ale jak było przed tego nie pamiętam bo zaraz po zakupie go wysłałem do przeróbki. Cd pamiętam gra szlachetniej bardzej szczegółowo choć właściwie to rzadko go słucham :mrgreen:
fred114

Post autor: fred114 »

Dzięki za odpowiedż.Możesz mi powiedzieć jak jest po przeróbce z basem.W oryginale strasznie muli a wysokie tony też nie są za przejrzyste.Znaczy mam rozumieć że z przeróbki wzmacniacza jesteś zadowolony.Jeszcze jedno pytanie .Z jakimi kolumnami pracuje u Ciebie wzmacniacz.Ja mam kolumny Klipsh RF62.
zbigu
Gramofon: Micro seiki,Braun

Post autor: zbigu »

No cóż na sukces składa się wiele elementów. U mnie gra z B&W 706 S2 i to jest świetne granie,nic nie muli bas pełna kontrola,a szczegółowość doskonała. Oczywiscie zmieniam wkladki i one wnoszą swoje cechy.Nie znam Twoich kolumn więc spytaj mądrzejszych. :)
ODPOWIEDZ