Sprzedam lub zamienię w/w wzmacniacz Technisc SU-V303.
Informacje są dostępne w sieci, nie chcę wskazywać stron żeby nie być posądzony o marketing czy nawijanie makaronu na uszy. Dlatego też nie opisuję jak cudownie gra itp.

Pozbywam się go bo na jego miejsce stanęła lampa od MISSE (pół roku stał i się kurzył bo podoba mi się i trzymałem go w rezerwie, ale miejsce w szafce potrzebne

Grał z Cantonami PC 210 - dla mnie ładnie, podobało mi się, ale lapma gra inaczej, a że mam drugi tor oparty na Rotelu, dwu tranzystorów nie potrzebuję. Wzmacniacz kupiłem jakieś 8 miesięcy temu na allegro, okazało się że sprzedawany był przez jakiś serwis, który zrobił przegląd i nakleił swoją plombę. Ja nie grzebałem. Grał równo na obu kanałach, bez trzasków przy potencjometrach czy zmianie źródła. Słowem, nie mam się czego wstydzić. Stan wizualny - w mojej ocenie - jak na swój wiek b. dobry. Rys nie widziałem - jeśli gdzieś jakieś są, to na górze.
Wzmacniacz oznaczony jest jako "New Class A" - podobno marketingowy chwyt, ale gra pełnym, ładnym dźwiękiem od minimalnych ustawień głośności.
Cena - myślę że 200 zł z wliczoną przesyłką (paczka pocztowa) będzie ok? Jeśli pojechałem z ceną, dajcie znać - czy w wątku czy na PW, nie handluję sprzętem, nie mam czasu na sprawdzanie ofert - stawiam sprawę uczciwie.
Chętnie zamienię na tuner radiowy "z epoki"

To znaczy, ze skalą, podświetlany itp.

Srebrny lub czarny. Możliwa niewielka dopłata z mojej strony.
Oferty poproszę tu lub na PW, z tym że jeśli na PW, to prosił bym o zaznaczenie w wątku - zwłaszcza deklaracji zakupu/zainteresowania zakupem, żeby wszystko było jasne.
Drogi Adminie

, jeśli gdzieś naruszyłem zasady, daj znać

.