Witam!
Tak jak w temacie posiadam kilka płyt do sprzedania.
Stan jednych jest prawie idealny innych już ciut mniej.Wszystko będę starał się dokładnie opisać, a zainteresowanym prześlę jak najbardziej dokładne zdjęcia na e-mail. Zainteresowanym ceny podam przez tel/e-mail/prywatną wiadomość.
Tak więc zaczynamy.
1. Lombard - Szara maść. Stan płyty idealny wygląda jakby wczoraj była zakupiona w sklepie. Org. woreczek na płytę oraz kartka z tekstami piosenek.
2. Krzysztof Cugowski - Podwójna twarz. Stan idealny - płyta z foliowym woreczku bez rys. Opakowanie posiada 2 zagiecia na rogach.
3. Marek Grechuta Śpiewające obrazy. Stan idealny, płyta w foliowym woreczku. Opakowanie posiada zagięcia na rogach.
4. Klincz - Gorączka. Stan płyty idealny, opakowanie bez zgięć. Płyta w foliowym woreczku.
5. Peter Green Portrait -Opakowanie płyty w foliowej koszulce bez zgięć, płyta w stanie idealnym. Wygląda jakby wczoraj wyszła z sklepu.
6. Jacek Skubikowski Jedyny hotel w mieście- Zarówno płyta jak i opakowanie w stanie idealnym.
7. Budka suflera - Cień wielkiej góry- opakowanie mocno zniszczone, płyta posiada kilka rys.
8. Heart of Glass (składanka Ten years after, Frankie Miller, Nick Gilder itp) Płyta w stanie bdb. opakowanie delikatnie poprzecierane i załamane w kilku miejscach)
9. Tercet Egzotyczny Opakowanie posiada załamania i przetarcia a płyta kilka rysek.
10. Tercet Egzotyczny Gorące rytmy - Płyta jest ułamana na krawędzi posiada kilka rysek opakowanie załamane i poprzecierane.
11. Breakout - Kamienie Płyta bdb opakowanie również.
12. Budka Suflera Ona przyszła prosto z chmur - opakowanie bdb. płyta również.
13. Breakout -Blues - opakowanie podarte z tyłu, płyta posiada kilka rys.
Popołudniu postaram się edytować post i dodać kilka pozycji ponieważ teraz czas mi na to już nie pozwala.
Kontakt:
GG: 6876770
tel. 669117089
@: L4TM@interia.eu
Kilka rarytasów - lata 70/80.
- heloy17
Re: Kilka rarytasów - lata 70/80.
Rarytasy to to nie są...Live4TheMoments pisze:Kilka rarytasów - lata 70/80.
(wiem że wątek stary ale nie mogłem się oprzeć