mam kilka dubli do sprzedania. Oczywiście zachowuję sobie lepsze stany, więc te mają jakieś tam swoje niedoskonałości. Cudów nie ma
 Ocena wizualna przy świetle. Jeżeli już, to subiektywnie wydaje mi się, że stany raczej zaniżałem aniżeli zawyżałem. Stan okładek widoczny na zdjęciach. Płyty należałoby umyć. Ewentualne uwagi co do odsłuchu poniżej przy danych pozycjach. Jeżeli ktoś weźmie komplet przesyłka gratis
 Ocena wizualna przy świetle. Jeżeli już, to subiektywnie wydaje mi się, że stany raczej zaniżałem aniżeli zawyżałem. Stan okładek widoczny na zdjęciach. Płyty należałoby umyć. Ewentualne uwagi co do odsłuchu poniżej przy danych pozycjach. Jeżeli ktoś weźmie komplet przesyłka gratis   W innym wypadku przesyłka 12 zł paczka pocztowa priorytetowa.
 W innym wypadku przesyłka 12 zł paczka pocztowa priorytetowa.1) Pink Floyd - The Final Cut, GER, VG+, 55 zł
Harvest – 1C 064-65 042
Dużo cichych fragmentów na tej płytce, więc jakieś trzaski oczywiście w tych momentach się zdarzają, płytka jest troszkę krzywa ale np. na moich Dualach bez wpływu na odtwarzanie.
2) Genesis - Wind And Wuthering, UK, VG, 20 zł
Charisma CDS 4005
Trochę smażenia i trzasków w komplecie

3) Wings - London Town, UK, VG+, 13 zł
MPL PAS 10012
Na jednym utworze (With a Little Luck) dwie kilkumilimetrowe ryski widoczne w normalnym świetle, generujące kilka trzasków. Gdyby nie te ryski to chyba bym dał EX-. Więcej z odsłuchu nie pamiętam. Na froncie okładki plama.
4) Lionel Richie - Can't Slow Down, GER, VG+, 12 zł
Motown ZL72020
W odsłuchu bardzo dobrze. Płyta wygląda dobrze w normalnym świetle. W świetle słonecznym trochę widocznych kopertówek/rysek. Widać była często grana.
5) Bee Gees - Spirits Having Flown, UK, VG, 10 zł
RSO RSBG 001
Płyty nie słuchałem.

Poza tym minimalne niedoskonałości. Przez szerokość strony bardzo powierzchowne otarcie. Bardziej muśnięcie.
 Poza tym minimalne niedoskonałości. Przez szerokość strony bardzo powierzchowne otarcie. Bardziej muśnięcie.