Pod linkiem moje aukcje na allegro. Będę dorzucał przez najbliższe dni kolejne płyty na sprzedaż. Jeśli chcesz kupić natychmiast bez zabawy w licytację napisz do mnie, myślę że nie będzie problemu. Jeśli szukasz jakichś tytułów z szuflady rocka, prog, psych, rocka, metalu i tego typu grania napisz do mnie. Mam ok 2000 płyt, być może mam to czego szukasz.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=1857994
Trochę rockowego grania na sprzedaż
- łysy
- Reymont
Re: Trochę rockowego grania na sprzedaż
Soreł ale mam troche offtopowe pytanko. Czy da się wyżyć z handlu płytami gonionymi z UK do PL?
- łysy
Mówiąc szczerze nie wiem bo nie utrzymuję się z tego. Sprzedaję płyty w UK ale traktuję to jako poboczne zajęcie obok hobby. Do PL przylatuję na urlop (mieszkam w UK na stałe) i przywożę ze sobą trochę pozycji przy okazji na sprzedażReymont pisze:Soreł ale mam troche offtopowe pytanko. Czy da się wyżyć z handlu płytami gonionymi z UK do PL?

muzyka, trawa, wódka, zabawa...
- Reymont
Ok dzieki za info. Ciekawe czy to mozliwe. Przyznasz ze nie bylaby to zla opcja na przyjazny piniondz 

- łysy
Możliwe z pewnościąReymont pisze:Ok dzieki za info. Ciekawe czy to mozliwe. Przyznasz ze nie bylaby to zla opcja na przyjazny piniondz

muzyka, trawa, wódka, zabawa...
- Reymont
Oby tylko nie sciemniac w opisach nie walic duzej marzy i bedziemy szanowac.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Skoro jakieś 95% polskich sklepów z używkami to robi to chyba nawet nie ma nad czym się zastanawiaćReymont pisze:Ok dzieki za info. Ciekawe czy to mozliwe.

łysy:
Fajne oferty.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum