Tyrystor pisze: ↑28 lut 2023, 13:21
Peliks pisze: ↑27 lut 2023, 21:55
Wojtek pisze: ↑27 lut 2023, 21:41
Też mam to wydanie. Nawet nie wiedziałem że to taka cenna płyta teraz
Jak ją kupowałem w 2018 za 180 zł to narzekałem "ło matko jak drogo"
Nie chcę nikomu podnieść ciśnienia, ale w 2010 czy 2011 roku swój egzemplarz wyciągnąłem z kosza przecen w prowincjonalnym Saturnie za 50 złotych. Pamiętam jak dziś
Hihi, nie podniosłeś. Zresztą jak na swój wiek to mam w normie.
Potwierdzam informację, dokładnie też wtedy kupiłem bodaj 3-4 sztuki i właśnie w Saturnie, prowincjonalnym.. z góry przepraszam mieszkańców bo w Jankach (proszę nie jechać, teraz tam jest już sklep AGD

tylko.) Moje były jeszcze przed koszowaniem i na półce po 56 pln. Wziąłem cały nakład, ale niewiele mieli. Spekulant. Wiadomo!
Wcześniej wziąem 6 sztuk, ale to było trochę wcześniej i taniej, bo 2004 i w innym kraju.
Z drugiej strony chłopaki trzeba by uwzględnić współczynnik inflacji też pewnie, jakoś.
Z tego setu została mi ostatni zapieczętowana.
Na dziś to 900 pln., chodzi za silta.
Markowa taniocha, a podejrzewam że to jest mocno ortodoksyjna wycena, więc pewnie EX/+ to bez łachy obejdzie.
Marku zainteresowany byłbym DSOTM zwykłą, czym gorszy stan tym lepiej byle kompletna i tania. Jeśli masz coś takiego w wersjo np deptanej, to takiej szukam.
Oraz przede wszystkim Obskurnego bym sobie wziął, czyli cena max w dół, a stan w górę, bo dla mnie
. to walę na PW w takim razie.