300 winyli sprzedam stan idealny, rarytasy

ODPOWIEDZ
adrianmiszczyk

Post autor: adrianmiszczyk »

Witam

Na sprzedaż mam 300 a nawet więcej płyt winylowych. Unikatowa kolekcja która praktycznie jest jak nowa, przeleżała swoje by teraz mogła trafić do rąk kogoś kto kocha nasze stare płyty winylowe :) Polecam serdecznie.

tel. 796 185 476

GG 6211983

Link do aukcji znajduje się poniżej:

http://allegro.pl/listing/user.php/run? ... tegory=279
Awatar użytkownika
wojciech06
Gramofon: Dual model CS 721

Re: 300 winyli sprzedam stan idealny, rarytasy

Post autor: wojciech06 »

Ceny widzę z kosmosu. Powodzenia w sprzedaży. :shock:
W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Hahaha.
Sory, że tak dosadnie skwituję, ale znowu trafia się nam handlarz-idiota, który bez obeznania oczekuje niebotycznych kwot, wydumanych z sufitu.

Polski MJ "Bad" za 110 zł?
Polski BS "Paranoid" również za 110 zł?
Rosyjski PF "Delicate Sound of Thunder" za 70 zł?

Chyba nie muszę wymieniać więcej? :)

A istnym "hitem sezonu" jest najdroższa aukcja... za 160zł? Zgadnijcie co :) Taaaak, to nasze polskie tłoczenie Ciemnej Strony Księżyca :D

Wszystko same ideały oczywiście. Funkiel nówki nieużywane. Ceny od 25 złotych w górę.
I oczywiście wszystko z wschodniego bloku :)

Kupujcie wszystko! Teraz! Bo jeszcze przegapicie te niespotykane i cenne rarytasy :D
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
adrianmiszczyk

ceny są adekwatne do stanu... stan jak nowe!!

POLECAM!!!
adrianmiszczyk

Wojtek nikt Cię nie zmusza do kupowania , jest wieku zadowolonych klientów. Więc odpuść sobie... po prostu dodałem ogłoszenie o sprzedaży winyli.
Awatar użytkownika
wojciech06

adrianmiszczyk pisze:ceny są adekwatne do stanu... stan jak nowe!!
Ale przecież denominacja złotego była w 1995 roku - w proporcji 10 000:1. :o Podaję link:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Denominacj ... ego_w_1995
W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Chcesz realne ceny tych płyt? Choćby w stanie nowym/nieużywanym (mimo że po zdjęciach widać, że tak nie jest)?
Podziel cenę każdej swojej płyty przez 10 i będziesz miał ich realną wartość rynkową.
Tyle dobrej rady mogę Tobie dać.

Zresztą, jestem ciekaw... na podstawie czego wyceniłeś te płyty?
Nie powiesz nam chyba, że na podstawie cen z allegro :)
adrianmiszczyk pisze:jest wieku zadowolonych klientów
Twoich? Jasne, widzę że sprzedajesz już "mydło i powidło", ale chyba pierwszy raz handlujesz winylami, co nie? :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Awatar użytkownika
wojciech06

Wojtek pisze:resztą, jestem ciekaw... na podstawie czego wyceniłeś te płyty?
Nie powiesz nam chyba, że na podstawie cen z allegro
Może to cena w rublach :?: Notowanie z dzisiejszego dnia: 1 PLN - 9,46 RUB.
adrianmiszczyk

Właśnie na podstawie cen z allegro. Myślałem że to jest forum miłośników winyli ale się chyba pomyliłem... Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wojciech06

adrianmiszczyk pisze:Myślałem że to jest forum miłośników winyli ale się chyba pomyliłem
Owszem to jest "forum miłośników winyli" a nie idiotów. Dlatego znamy się na wartości płyt winylowych. :) Również pozdrawiam i życzę sukcesów w sprzedaży. ;)
Awatar użytkownika
Bergen

Post autor: Bergen »

adrianmiszczyk, powiedz tak szczerze - nie znasz się na płytach winylowych, na realiach rynku, zachłysnąłeś się, w Twojej ocenie, stanem idealnym i liczysz na zarobek?
Fonica G-8010, AT-95E, Audioquest Sidewinder, Onkyo Integra A-8250, AKG K270 Playback
Awatar użytkownika
wojciech06

Bergen pisze:zachłysnąłeś się, w Twojej ocenie, stanem idealnym
Stanem chyba nie (widać po "profesjonalnej" ocenie "na oko"), bardzie łatwym i szybkim zarobkiem mając "300 a nawet więcej płyt winylowych" (prawdopodobnie uzyskanych za darmo :o , skoro nie wie ile ich ma) :shock:
Awatar użytkownika
negate
Kontakt:

Post autor: negate »

chodzi o to, że nie tylko liczy sie CO i w jakim stanie, ale też JAK jest wydane. a Ty cenowo dobijasz swoim "unikatowym" demobilem do poziomu wydań naprawdę interesujacych. nieśmigany nówka sztuka tonpress, to zawsze będzie tonpress.

przywołany black sabbath wolalbym w tym wydaniu http://www.allegromat.pl/aukcja98429
albo dorzuciłbym jeszcze trochę i poczekał na japońca w dobrym stanie.

nie obrażaj się, to nie złośliwość, tylko trzeźwa ocena. no ale skoro schodzą Ci te placki, to winszuję. w sumie to moze moje śmieci z zsrr też zacznę opychać na alle :)

btw - http://www.allegromat.pl/aukcja98431

co to za wydanie, bo słowa o tym nie ma. widze kod kreskowy, więc pewno jakieś stosunkowo świeże reissue?
Ostatnio zmieniony 12 lut 2012, 23:54 przez negate, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bergen

Re: 300 winyli sprzedam stan idealny, rarytasy

Post autor: Bergen »

negate pisze:co to za wydanie, bo słowa o tym nie ma. widze kod kreskowy, więc pewno jakieś stosunkowo świeże reissue?
hihi :D

Obawiam się że kolega nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie, mimo że płyta wszak pochodzi "z jego prywatnej kolekcji".
Fonica G-8010, AT-95E, Audioquest Sidewinder, Onkyo Integra A-8250, AKG K270 Playback
adrianmiszczyk

znawcy :) pozdrawiam :) ja po prostu sprzedaję swoją kolekcję która praktycznie była nie używana, kto chce to kupi stan idealny, a kto nie chce to poczeka na japońskie wydania... skoro jest duże zainteresowanie tzn. że ceny nie są wcale za wysokie... sprawdź na allegro winyl books oni mają dopiero ceny...
ODPOWIEDZ