[S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: [S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
(-masus)WX74. King Crimson, Discipline, EG EGLP 49, 1981 UK 1st PRess,
(-masus)WX75. King Crimson, Beat, EG EGLP 51, (Polydor), 1982 UK 1st Press,
(-masus)WX76. King Crimson, Three of a Perfect Pair, EG EGLP 55, 1984 UK 1st Press,
Okładki ww albumów są w b.ładnym stanie zachowania, przeglądowo po prostu widać, że były przechowywane na półce bez maski, mają zatem dorobne ślady użytkowania. I tak bodaj najładniejsze jakie miałem na pierwszych wydaniach. Swój Discipline mam zresztą sporo słabszy, ale.. lubię go po prostu jakoś sentymantalnie, bo wiele lat u mnie.
Jedynki KC - jednak nie będzie chłopaki, bo wyszła jakoś po sąsiedzku w przedbiegach, ale może next time.
(-masus)WX75. King Crimson, Beat, EG EGLP 51, (Polydor), 1982 UK 1st Press,
(-masus)WX76. King Crimson, Three of a Perfect Pair, EG EGLP 55, 1984 UK 1st Press,
Okładki ww albumów są w b.ładnym stanie zachowania, przeglądowo po prostu widać, że były przechowywane na półce bez maski, mają zatem dorobne ślady użytkowania. I tak bodaj najładniejsze jakie miałem na pierwszych wydaniach. Swój Discipline mam zresztą sporo słabszy, ale.. lubię go po prostu jakoś sentymantalnie, bo wiele lat u mnie.
Jedynki KC - jednak nie będzie chłopaki, bo wyszła jakoś po sąsiedzku w przedbiegach, ale może next time.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2024, 19:20 przez darkman, łącznie zmieniany 2 razy.
- masus
Poproszę o odłożenie tych 3x KC dla mnie.
Well, that's just, like, your opinion, man.
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000
- darkman
- Kontakt:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
masus nieźle wykosił
Sam bym się połasił na taki 3-pak 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- masus
Well, that's just, like, your opinion, man.
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
- winylowy_luke
- Gramofon: Technics SL-1210GR
- Kontakt:
Wspaniały set, sam bym chapnął bez popitki!
Technics SL-1210GR+KAB Fluid Damper+Shure V15 V-MR/Grace F9 (RS-9U)/AT-OC9XML/Shure V15 III (SAS/B)/Empire 4000 D/I
HusaRIAA v2
Topping E50+L50+PA5/Audiosymptom i8 mod @Wilk-Audio-Projekt/Sennheiser HD 660S
HusaRIAA v2
Topping E50+L50+PA5/Audiosymptom i8 mod @Wilk-Audio-Projekt/Sennheiser HD 660S
-
A propos prezentów ślubnych to ostatnio znajoma była na weselu, gdzie para młoda zamiast kwiatów i wina poprosiła o płyty winylowe
Jakby ktoś jeszcze nie był w sakramentalnym związku to podsuwam dobry pomysł na zwiększenie kolekcji
Płyty można kupić oczywiście u szanownego Darkmana (dodałem żeby nie krzyczał za offtop
)

- darkman
- Kontakt:
- darkman
- Kontakt:
Tak BTW Koledzy, to jeśli ktoś chce już wysyłkę to proszę dawać znać na PW, poza osobami, które dały cynk oczekujący. Rozliczenia też miło widziane.
Obecnie @Marcinus już jakiś czas w ręku samego konesera, a w tej chwili robię Jaca70 zara do paczkomatu.
Komu się nie chce czekać na nowe tytuły, to proszę Go Ahead, ale są też stare jeszcze
targować i brać pse.
Osoby zlecające przesyłkę podają na PW co wybrały i co chcą otrzymać
Bardzo mi pomaga zawsze jeśli się kopiuje do swojego postu również adres paczkomatu - nie muszę szukać wtedy, tylko pyk i kobyłka u płota - trzymamy się zawsze tego samego postu (ten sam tytuł - niestety sortowanie forum dla Pw po samych autorach - jeśli różne tytuły wiadomości jest niewystarczające przy dużej ilości wypełnienia folderu PW, a u mnie to na tę chwilę 175 stron 4350 wiadomości.. cza by pokasować trochę, ale kto ma na to czasss
).
Nowy set pewnie siakoś od jutra.
p.s. aha, podam też przy tytułach wstępne rezerwacje osób interesujących się daną pozycją wcześniej - bez problemu można rezerwację odwołać - tylko proszę to zrobić w miarę sprawnie, tnx.
Obecnie @Marcinus już jakiś czas w ręku samego konesera, a w tej chwili robię Jaca70 zara do paczkomatu.
Komu się nie chce czekać na nowe tytuły, to proszę Go Ahead, ale są też stare jeszcze

Osoby zlecające przesyłkę podają na PW co wybrały i co chcą otrzymać

Bardzo mi pomaga zawsze jeśli się kopiuje do swojego postu również adres paczkomatu - nie muszę szukać wtedy, tylko pyk i kobyłka u płota - trzymamy się zawsze tego samego postu (ten sam tytuł - niestety sortowanie forum dla Pw po samych autorach - jeśli różne tytuły wiadomości jest niewystarczające przy dużej ilości wypełnienia folderu PW, a u mnie to na tę chwilę 175 stron 4350 wiadomości.. cza by pokasować trochę, ale kto ma na to czasss

Nowy set pewnie siakoś od jutra.
p.s. aha, podam też przy tytułach wstępne rezerwacje osób interesujących się daną pozycją wcześniej - bez problemu można rezerwację odwołać - tylko proszę to zrobić w miarę sprawnie, tnx.
- darkman
- Kontakt:
Final countdown, blisko, coraz bliżej.
Proszę o zapoznanie się z powyższym postem i podawanie danych PW przy korespondencji dla paczkomatu: mail, telefon, kod paczkomatu = konieczne dla aplikacji i druku naklejki.
(niestety nie wszyscy podają te dane kompletne - proszę na to zwracać uwagę). Dotycz to wszystkich - tych danych, które mam również bowiem sortowanie PW jest alfabetyczne i jeśli ktoś jest na literę dajmy na to "J" to trzeba jeszcze wymyślić na której to może być stronie, to znacznie opóxnia sam proces wysyłkowy. Wystarczy wpisać swoje dane w ostatnim poście PW i tyle.

Proszę o zapoznanie się z powyższym postem i podawanie danych PW przy korespondencji dla paczkomatu: mail, telefon, kod paczkomatu = konieczne dla aplikacji i druku naklejki.
(niestety nie wszyscy podają te dane kompletne - proszę na to zwracać uwagę). Dotycz to wszystkich - tych danych, które mam również bowiem sortowanie PW jest alfabetyczne i jeśli ktoś jest na literę dajmy na to "J" to trzeba jeszcze wymyślić na której to może być stronie, to znacznie opóxnia sam proces wysyłkowy. Wystarczy wpisać swoje dane w ostatnim poście PW i tyle.
- darkman
- Kontakt:
Ok, to mamy co nieco z nowości: anonsowane wcześniej będą kolejno również jakoś.
(-Rudi)WX77. Black Sabbath, Sabbath Boody Sabbath, WWA 005, gatefold + oryginalny insert sleeve, UK Nov. 1973, 1st Press,
(cena wakacyjna godnie z zapowiedzią) - tu rezerwacja wstępna do potwierdzenia = Rudi
.. a fotka okładki się należy - zzaraz załączę.
(-Rudi)WX78. The Doors, The Doors, Germany 1973, Elektra Records,
(-MMarek)WX81. Cyndi Lauper, True Colors, PRT 26948,
(-Masus)WX82. Pink Floyd Secret Times,
płyta nowa silt M/M, zafoliowane, opisy/repertuar/okładka są do wglądu na discogs.
(bootleg, który był jakoś jesienią 2023 już, parę osób sobie go wzięło wówczas, cena nie uległa zmianie nawet wtedy zapowiadałem nico wyższą).
Fotki do Black Sabbath:
(-Rudi)WX77. Black Sabbath, Sabbath Boody Sabbath, WWA 005, gatefold + oryginalny insert sleeve, UK Nov. 1973, 1st Press,
(cena wakacyjna godnie z zapowiedzią) - tu rezerwacja wstępna do potwierdzenia = Rudi
.. a fotka okładki się należy - zzaraz załączę.
(-Rudi)WX78. The Doors, The Doors, Germany 1973, Elektra Records,
(-MMarek)WX81. Cyndi Lauper, True Colors, PRT 26948,
(-Masus)WX82. Pink Floyd Secret Times,
płyta nowa silt M/M, zafoliowane, opisy/repertuar/okładka są do wglądu na discogs.
(bootleg, który był jakoś jesienią 2023 już, parę osób sobie go wzięło wówczas, cena nie uległa zmianie nawet wtedy zapowiadałem nico wyższą).
Fotki do Black Sabbath:
- Załączniki
-
- IMG_3011.JPG (29.35 KiB) Przejrzano 336 razy
-
- IMG_3010.JPG (54.96 KiB) Przejrzano 336 razy
-
- IMG_3009.JPG (30.56 KiB) Przejrzano 336 razy
-
- IMG_3008.JPG (32.52 KiB) Przejrzano 336 razy
Ostatnio zmieniony 28 lip 2024, 19:22 przez darkman, łącznie zmieniany 7 razy.
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
WX77 biere zgodnie z zapowiedzią i WX78 również. Wieczorkiem po plażingu i letkim piwkingu porównam z tym co mi napisałeś priv bo zdaje się jedna pozycja Waćpanu umkła
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
- darkman
- Kontakt:
Dzięki Marku, odłożone
Fotki BS załączyłem, fron cover wydaje się sporo ładniejszy niż na oświetlonej sztucznie fotce - zatem spoko.. mój Bro nawet powiedział, że EX i go opierdoliłem
trochę 
ale jest pięknie zachowana i calutkie rogi co właściwie jest diabelnie rzadkie w tym roczniku.

Możliwe Michał, też rano zbierałem, a kawa jakaś tak.. qr'de zimna czy coś. To na spokojnie policzymy, bo może coś pominąłem?
Fotki BS załączyłem, fron cover wydaje się sporo ładniejszy niż na oświetlonej sztucznie fotce - zatem spoko.. mój Bro nawet powiedział, że EX i go opierdoliłem

ale jest pięknie zachowana i calutkie rogi co właściwie jest diabelnie rzadkie w tym roczniku.