Darek, jeżeli jakościowo godny, to odłóż proszę. ale że Mejw nie wziął "No Reason to Cry"? hmmmm...
[S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Re: [S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
-
- Gramofon: Micro Seiki DD-7
No to jeszcze Ziggy'ego Popa WX72 poproszę na kupkę
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Pikna jest al: Hi ba już ma po prostu. Brał wcześniej jakieś zdaje się. Sun - taaa ładny, okładka biała i czyściutka. Odkładam.
i Igguś dla Rudiego fru..

- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Bartku, wolę No woman no cry

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- darkman
- Kontakt:
Tak Genezis parę tytułów jeszcze jest (tamte wyszły w całości) - od razu tu, bo nie jestem w stanie odp., na PW w tej chwili każdemu. Powinienem się na weekend odrobić ze swoimi sprawami warsztatowymi, to podam detale wówczas.
Genesis:
A trick of the tail
Wind and Woundering
Genesis / plaster miodu - same title)
And There..
Trespass
Collins Live 2LP (same title)
Hackett Please..
z ciekawostek to Sabbath Bloody Sabbath na 1st UK jest, 2x The Smith, Pixies, Iron Maiden, Def Leopanrd, itd.."takie tam"** np drogie Pink Floydy, bo tanio już było.
** to odpowiedź dla kolegów pytających o listę lub pierwszy post. Nie robię list.. bo.. a nie powiem dlaczego hihi, bo jak koledzy wiecie płyty u mnie nie leżą zbyt długo, pierwszego postu nie używam od zawsze (mam tam regulamin od zawsze). To autorski pomysł kogoś innego (Maćka jeśli dobrze pamiętam). OK, dzięki. Czekajcie, a będziecie pierwszymi.
BTW jest Gilmour 2LP acoustic - ten podwójny, który był jakoś pod koniec ubiegłego roku, jeśli ktoś chce to pse na PW - bo zostawiłem w Londynie, ale jest. Kosztowność o ile pamiętam nie uległa zmianom przez ten czas, a to już coraz mniej dostępne. Przy okazji mogę dołożyć do przesyłki i na 10 sierpnia jest odbiór ode mnie.
Genesis:
A trick of the tail
Wind and Woundering
Genesis / plaster miodu - same title)
And There..
Trespass
Collins Live 2LP (same title)
Hackett Please..
z ciekawostek to Sabbath Bloody Sabbath na 1st UK jest, 2x The Smith, Pixies, Iron Maiden, Def Leopanrd, itd.."takie tam"** np drogie Pink Floydy, bo tanio już było.
** to odpowiedź dla kolegów pytających o listę lub pierwszy post. Nie robię list.. bo.. a nie powiem dlaczego hihi, bo jak koledzy wiecie płyty u mnie nie leżą zbyt długo, pierwszego postu nie używam od zawsze (mam tam regulamin od zawsze). To autorski pomysł kogoś innego (Maćka jeśli dobrze pamiętam). OK, dzięki. Czekajcie, a będziecie pierwszymi.

BTW jest Gilmour 2LP acoustic - ten podwójny, który był jakoś pod koniec ubiegłego roku, jeśli ktoś chce to pse na PW - bo zostawiłem w Londynie, ale jest. Kosztowność o ile pamiętam nie uległa zmianom przez ten czas, a to już coraz mniej dostępne. Przy okazji mogę dołożyć do przesyłki i na 10 sierpnia jest odbiór ode mnie.
-
A to jak tak bieremy w ciemno to Sabbath Bloody Sabbath poproszę
Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Bierzcie w ciemno, potem darkman powie że to po tysiaku od sztuki i wydania z demoludów.
Spróbujcie się wycofać wtedy
Spróbujcie się wycofać wtedy

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Kontakt:
So... z drugiej strony dostać dziś bułgarski album w przyzwoitym stanie, to nie takie łatwe
no i te ścierające się okładki, normalnie jak jeansy za prl'u 

-
Pixies?
Nie ciesz się gdy niosą na rękach... mogą iść na cmentarz...
-
желязната дева [zhelyaznata deva] wydanie bułgarskie tego mi brakuje w kolekcji.
Czekam na detale, ale znając życie znów przegapię wrzutkę.
Czekam na detale, ale znając życie znów przegapię wrzutkę.
-
Darkman poważna firma. Powie tysiąc znaczy warte tysiąc.
- darkman
- Kontakt:
Iiii tysiąc nie Michał.. no co TY, średnia jakaś jest przeca, łatwo sprawdzić. No może, moim zdaniem nie powinno być taniej jak za japońca z 75go, bo to jednak 1st press uk z 1973 WWA czyli primus inter pares, ale są wakacje to coś poradzimy. Ogólnie z tymi japońcami wielu przegina cenowo, ale taki świat.
Anonsowane Irony to: Number of the beast
i Piece of mind, bo już mnie 3 osoby pytały na PW - a sorry chłopaki nie mam chwili by odpowiadać. .. pewnie rano coś zarzucę do porannej kawy, ale nie wiem co, znaczy wiem ale nie powiem - czyli można obstawiać u Domina
Anonsowane Irony to: Number of the beast
i Piece of mind, bo już mnie 3 osoby pytały na PW - a sorry chłopaki nie mam chwili by odpowiadać. .. pewnie rano coś zarzucę do porannej kawy, ale nie wiem co, znaczy wiem ale nie powiem - czyli można obstawiać u Domina

- domibobi
- Gramofon: Sony PS X65
+ 3pkt za tytuł albumu +1 za wykonawcę

analog: SonyPSX65 / PreampDyskretniok / OnkyoA8850 / PylonAudioPearl27
cyfra: Tidal / Wiim Ultra
Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
cyfra: Tidal / Wiim Ultra
Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
-
Skoro wakacje i coś poradzimy to i fajnie