So.. krucha,
Nowy set, xx tytułów w pierwszym rzucie, wydania brytyjskie. Świeże mięso - zapraszam! Rock, Hard Rock, Movie, Middle itd..
Bowie dla Bartka. Tym razem nieco ciężej niż zwykle. Jest trochę perełek na 1st Pressach jak zwykle. Np dyskograficzne King Crimson red, blue, yellow. Rzecz jasna tanio, a dobrze czyli standard. Gwarancja 100% wg. regulaminu. Wszystko umyte, słuchane, przepak - nowa koszulka ‚japan’, Katta, MoFi jak zwykle dla płyt droższych, nowa folia zewnętrzna. Rozliczenia - 1 tydzień. Rozliczone odbiory do 1 miesiąca max, zatem 30 lipca finalizujemy całość zamówień… wiem, wiem.. wakacje. U mnie też

!
Aha w ofercie też spory set płyt tanich, a bardzo dobrych wykonawców i zaczniemy od bodaj 8 tytułów Status Qou, można skopletować świetny set statusów za grosze.
Poza tym w ogólności płyty zdrożały wraz z przesyłką, ale to już moje zmartwienie. Macie koledzy ze starego portfela nadal.
Pytania itd na PW. Uprasza się
o nie kasztanienie w wątku.
Wybieramy podają numer danej pozycji. Pozycje bez numeru będą traktowane jako drugie przy wyborze multi chętnych co się zdarza jak koledzy wiecie nader często.
Najprościej skopiować całą linię, choć ja preferuję tylko numer pozycji lub np Z. Martyniuk WX25. Tyle wystarcza całkowicie, zaraz potem przechodzimy na Pw w celu