Na PW proszę monitować o zlecenie wysyłki = tnx! Proszę nie pisać:
"policz mnie"
"ile mam płyt?"
"będziesz jeszcze coś wystawiał"
itp.. hity

pościak #2906 "dwa szlugi wyżej", są jeszcze trzy fajne tytuły do wyboru, jakby co?!
Ale, że Ty mi każesz liczyć Twoje płyty na moich półkach?! Żebyś choć metrówkę w tym celu podrzuciłdarkman pisze: ↑06 kwie 2024, 11:13Remanenty. Koledzy pytanie do wszystkich. Czy komuś nie wysłałem następujących płyt, gdzieś w okresie od 10 lutego do teraz:
Szukam takich płyt ze swojej oferty lutowej 2024,
72GS. John Lennon, Double Fantasy, Geffen 1980 UK,EX/EX, raczej 1st,
235MB. Camel, The Single Factor, Decca Game 6399 345, Holland 1982, granatowy label Printed in Netherland, 1st Press Holland,
245MB. Paul Simon, Graceland, Warner code 7599-25447, UK 1986, UK WX 52 925 447-1 to warto na 100%,
Bo mi się straciły, po prostu komuś wysłałem omyłkowo, a nabywca formalny ich nie otrzymał. Sprawdźcie proszę u siebie w miarę możliwości. Nawet nie specjalnie jakoś trzeba je odsyłać, bo to tylko płyty. Chodzi mi o wyjaśnienie kwestii wysyłkowej, bo mogłem się po prostu pomylić ale też czasem się zdarza, że dwie osoby wybierają ten sam tytuł i tu może być zonk właśnie.
Z góry dzięki za sprawdzenie.
OK Panowie dzięki. Sprawa wyjaśniona. Znalazły się w dobrych rękach.![]()
Jo! Zaznaczone. Grzesiek nic nie blikaj, bo masz nadpłatę - pamiętaj o tym, pse. Jaką to nie wiem, ale Abraxas ssałeś omyłkowo kiedyś. Skoryguj sobie proszę.