[S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
-
Re: [S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
Jakiś BS jeszcze został ? Fajnie by pasował do tych moich PF
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Tak Mariusz jasne. W tej chwili zamówiłem Tobie komplet i jest od ręki, tylko musi do mnie dolecieć. Zatem masz to.
Prawdopodobnie Headless Cross w wersji poprzedniej bez plakatu, a ze sleeve, a co do drugiego tytułu, to potwierdzę w niedzielę. Jeśli chcesz oba tytuły, jak jeden to jest dostępny. Z tym, że transportu spodziewam się na koniec miesiąca.
-
No to czekam na ten drugi tytuł i ceny obu
- darkman
- Kontakt:

Ostatnio zmieniony 13 gru 2023, 13:19 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Czyli Headless Cross biere
poza kolejką. Ale młody, niestety nie jestem.
Jak bydziesz chopie mioł tela lot co jo, to sie bydziesz trowy czimoł - jak mawiała moja mama

Jak bydziesz chopie mioł tela lot co jo, to sie bydziesz trowy czimoł - jak mawiała moja mama
- darkman
- Kontakt:
To pewnie mōmy tyla samo lŏt. Tak na poważnie Krzysiek to nie bierz tego co jŏ sam gŏdōm.
OK, Panowie to nowe otwarcie z remanentem:
Pink Floyd
(-)1p. PF, 2nd Press JAP/komplet, OBi itd.. - wyszedł już do Petro,
(-)2p. PF, bootlegi - niedostępne i już nie będzie tychz #2300 u mnie,
(-)3p. PF, Meddle, JAP, 1press Odeon czarny - idzie do Petro,
(-)4p. PF, Animals, JAP, 1st press - zabiera Xystrasik,
(-Xtr)5PF. PF, Ummagumma, Harvest UK SHDW 1/2, 1969 UK, gatefold 1E 054 04222 / 223, mtx 2A-1, 2B-3, media EX z nielicznymi kopertówkami śladowo/gra EX+/, okładka gate -EX
bez uszkodzeń i ładna, - pierwszeństwo ma Xystrasik jak niżej, ale gdyby Mariusz nie wziął to można rezerwować, xx,-
(-Xtr)6PF. PF, A Nice Pair, SHDW 403, OC148-50203-4, 2LP, zdaje się 1szy press UK, a drugi w ogóle bo płyta ukazała się najpierw poza Wlk. Brytanią, YAX 3419-21 - 1 (na jedynkach), media EX+/NM, okładka EX epoka gatefold z obtarciem lekkim frontu/lewy róg - uszkodzenie mechaniczne- najlepiej poprosić o fotkę), - pierszeństwo ma Xykstrasik - słucha materiału. I trzeba poczwkać na jego decyzję, ale to zdaje się nie jest muza z obszaru PF Mariusza.
Co to? To podwójny album dyskograficzny Floydów na Harvest UK wydany jako piękna parka - dwie pierwsze płyty zespołu: The Piper at The Gates Of Down i A Sarceful of Secrets. Bardzo fajna okładka i cały zestaw. Gra to znakomicie i jest bardzo ciekawą pozycją w kolekcji płyt PF, wydanie 1973/1974 tzw Monk version.Inserty sleeve oryginalne w stylu osobnych pojedynczych płyt. xx,-

OK, Panowie to nowe otwarcie z remanentem:
Pink Floyd
(-)1p. PF, 2nd Press JAP/komplet, OBi itd.. - wyszedł już do Petro,
(-)2p. PF, bootlegi - niedostępne i już nie będzie tychz #2300 u mnie,
(-)3p. PF, Meddle, JAP, 1press Odeon czarny - idzie do Petro,
(-)4p. PF, Animals, JAP, 1st press - zabiera Xystrasik,
(-Xtr)5PF. PF, Ummagumma, Harvest UK SHDW 1/2, 1969 UK, gatefold 1E 054 04222 / 223, mtx 2A-1, 2B-3, media EX z nielicznymi kopertówkami śladowo/gra EX+/, okładka gate -EX
bez uszkodzeń i ładna, - pierwszeństwo ma Xystrasik jak niżej, ale gdyby Mariusz nie wziął to można rezerwować, xx,-
(-Xtr)6PF. PF, A Nice Pair, SHDW 403, OC148-50203-4, 2LP, zdaje się 1szy press UK, a drugi w ogóle bo płyta ukazała się najpierw poza Wlk. Brytanią, YAX 3419-21 - 1 (na jedynkach), media EX+/NM, okładka EX epoka gatefold z obtarciem lekkim frontu/lewy róg - uszkodzenie mechaniczne- najlepiej poprosić o fotkę), - pierszeństwo ma Xykstrasik - słucha materiału. I trzeba poczwkać na jego decyzję, ale to zdaje się nie jest muza z obszaru PF Mariusza.
Co to? To podwójny album dyskograficzny Floydów na Harvest UK wydany jako piękna parka - dwie pierwsze płyty zespołu: The Piper at The Gates Of Down i A Sarceful of Secrets. Bardzo fajna okładka i cały zestaw. Gra to znakomicie i jest bardzo ciekawą pozycją w kolekcji płyt PF, wydanie 1973/1974 tzw Monk version.Inserty sleeve oryginalne w stylu osobnych pojedynczych płyt. xx,-
Ostatnio zmieniony 29 lis 2023, 08:14 przez darkman, łącznie zmieniany 2 razy.
- darkman
- Kontakt:
(-Skr)16MD. Miles Davis, Blackhawk In Person vol.II, CBS Sony 20AP 1403, Japan May 21, 1979, OBI org - nie, OBI club-tak NM,
Cover EX+ cartoon, back tip on (!), wkłądka Jazz 10 - takes, media -NM, sound NM, xx,-
(-Skr)17MD. Miles Davis Dig, Prestige LP 7012, SMJ 6525-M, MONO, Japan 1976, cover EX+, media NM (-), back cover tip on, remastered Rudy Van Gelder dal Prestige, wkładka jap sleeve - tak org.,OBI org- nie, OBI club - tak NM, spine z odpryskami lacier na 75%, spindle hole 100%, xx,-
(-Skr)D. Iron Maiden, Maiden Tokyo, Live at Sun Plaza, Tokyo, 1981, 2LP, b.fajna okładka, folia (limit 300, numerowane), bootleg live: jakość bdb/soundboard(!)/ kolorowe/chyba marble/ ok. xx,-
nr
(jak chodzi nie wiem i się nie dowiem, bo są zapieczętowane, teoretycznie mógłbym otworzyć ale boję się S.Harrisa - wredny jest- czytałem obie bio IM'ów, a taka płyta traci na wartości trochę jednak, zatem
.. pewnie gdzieś jest na u_Tubie)
D2IM. Iron Maiden, Maiden Tokyo, Live at Sun Plaza, Tokyo, 1981, 2LP,
(to samo wydanie co wyżej - opis, druga i ostatnia stuka do wzięcia nr 293/300,)
XYZ - Eurythmics, jest tam gdzieś z tyłu stron jeszcze, bo chyba nikt nie wybrał, wersja z plakatem, oddam tanio jakby co,
Cover EX+ cartoon, back tip on (!), wkłądka Jazz 10 - takes, media -NM, sound NM, xx,-
(-Skr)17MD. Miles Davis Dig, Prestige LP 7012, SMJ 6525-M, MONO, Japan 1976, cover EX+, media NM (-), back cover tip on, remastered Rudy Van Gelder dal Prestige, wkładka jap sleeve - tak org.,OBI org- nie, OBI club - tak NM, spine z odpryskami lacier na 75%, spindle hole 100%, xx,-
(-Skr)D. Iron Maiden, Maiden Tokyo, Live at Sun Plaza, Tokyo, 1981, 2LP, b.fajna okładka, folia (limit 300, numerowane), bootleg live: jakość bdb/soundboard(!)/ kolorowe/chyba marble/ ok. xx,-
nr
(jak chodzi nie wiem i się nie dowiem, bo są zapieczętowane, teoretycznie mógłbym otworzyć ale boję się S.Harrisa - wredny jest- czytałem obie bio IM'ów, a taka płyta traci na wartości trochę jednak, zatem

D2IM. Iron Maiden, Maiden Tokyo, Live at Sun Plaza, Tokyo, 1981, 2LP,
(to samo wydanie co wyżej - opis, druga i ostatnia stuka do wzięcia nr 293/300,)
XYZ - Eurythmics, jest tam gdzieś z tyłu stron jeszcze, bo chyba nikt nie wybrał, wersja z plakatem, oddam tanio jakby co,
Ostatnio zmieniony 10 gru 2024, 14:59 przez darkman, łącznie zmieniany 2 razy.
- darkman
- Kontakt:
Co do Ummagumma, to trochę okazja, bo warto to mieć w dyskografii. Pamiętam, że przed laty miałem piękne wydanie kanadyjskie w stanie pokazowym i wziął sobie albo Lechu (Rock..) albo Biogon i do dziś grajo jak nie wiem co?! Epoka itd.. no well. Floydy to floydy jednak.
A sam A Nice Pair to jest hitowe wydanie - na prawdę!
aha, co do Gilmoura - C.Sessions 2LP, to były trzy sztuki obecnie i poszły do chłopaków zamawiane, ale jest 5 sztuk genralnie, więc 2 egz są do wzięcia dla chętnych, dostawa na środę 6 grudnia, bo w ciemno nie będę tego pakował do boxu - zajmuje mi miejsce, a pakiet to 20 kg na formularzu celnym Nc33 więc jak dla nikogo to cło w błoto, Panie..
, a nie mam czasu ani zdrowia by kombinować saute coś tam, bo to bez sensu.
A sam A Nice Pair to jest hitowe wydanie - na prawdę!
aha, co do Gilmoura - C.Sessions 2LP, to były trzy sztuki obecnie i poszły do chłopaków zamawiane, ale jest 5 sztuk genralnie, więc 2 egz są do wzięcia dla chętnych, dostawa na środę 6 grudnia, bo w ciemno nie będę tego pakował do boxu - zajmuje mi miejsce, a pakiet to 20 kg na formularzu celnym Nc33 więc jak dla nikogo to cło w błoto, Panie..

-
To ja bym przygarnął z chęcią Gilmoura - C.Sessions 2LP jeden z dwóch wolnych kompletów 

- darkman
- Kontakt:
OK, Marku zaraz sprawdzę co mamy w domu i odkładam do przesyłki. Płyty są czarne w tej chwili, wcześniej były czerwony i musztardowe niby złote, ale tylko Hipciu się załapał na mieszaną z mojej winy, ale jak to Hipciu lubi być oryginalny

-
- Gramofon: Universum 6000
- masus
Jakby do gustu nie siadło, z wielką chęcią wezmę na siebie brzemię słuchania

Well, that's just, like, your opinion, man.
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000
-
- Gramofon: Pro-Ject Debut Pro
- xytrasik
- Gramofon: Dual CS 721
- Kontakt:
- darkman
- Kontakt:
OK. A posłuchałeś na spotku?
Myślałem, że już zakończyłeś zlecenia dachowe, sezonówka a ślisko już.
No nie zwolniła się Tomaszu. Ale dzięki oczywicie za zainteresowanie.
Dzięki za poświęcenie Wojtku

BTW sprawdziłem co masz np półce i wg mnie tylko obecnie Elton John, Single man czeka.