[S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
- daroleon
- Gramofon: Technics SL D3
Re: [S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
A z innej beczki, poszukuję Bowiego Ziggy S. Masz coś na swojej półeczce do sprzedania?
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Bowie, nie nic obecnie.
Blues, będzie Clapton, Cream Full live lub All,
75.Wings, Venus & Mars - sprzedana - Dorota.
Blues, będzie Clapton, Cream Full live lub All,
75.Wings, Venus & Mars - sprzedana - Dorota.
- darkman
- Kontakt:
78. The Smiths, The Sounds of the Smiths,
2564-69370-1 Anu Heart Beats, 2022, jasno różowy winyl M/M fabrycznie nowa bez folii, label czerwony, jak kompilacja CD pod tym samym tytułem, nie wydane wcześniej na LP/ EU2022 - oficyna niezależna, 12 utworów, nie występuje na discogs
- bo to nowość, okładka inna niż CD z 2008, b.ładnie wydanie i fajnie chodzi, fotki na sms,
2564-69370-1 Anu Heart Beats, 2022, jasno różowy winyl M/M fabrycznie nowa bez folii, label czerwony, jak kompilacja CD pod tym samym tytułem, nie wydane wcześniej na LP/ EU2022 - oficyna niezależna, 12 utworów, nie występuje na discogs

Ostatnio zmieniony 18 sie 2023, 11:55 przez darkman, łącznie zmieniany 2 razy.
- darkman
- Kontakt:
79. Pan Tera, I am the night, PANTERA
picture disc LP dwustronna grafika, replika wydania MMR 1985, M/M folia, wydanie bez okładkowe (jak na zdjęciach-wydane bez cover), niezależna oficyna EU, /brak informacji na płycie jaka. niedostępna jednak
picture disc LP dwustronna grafika, replika wydania MMR 1985, M/M folia, wydanie bez okładkowe (jak na zdjęciach-wydane bez cover), niezależna oficyna EU, /brak informacji na płycie jaka. niedostępna jednak
Ostatnio zmieniony 18 sie 2023, 11:56 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
- darkman
- Kontakt:
(-)74. Wings, London Town, PSA 10012, St. EX/EX- UK 1978,-j.w., też komplet z plakatem,- sprzedana (Dd)
(jest jeszcze jedna no:73 dwie strony w tył, 'label z mostem' a BTW to YEX975-1 GMC master NickyW., Mar.31, 1978, 1 Press UK, .. mogę sprawdzić ale po co jak taie żeczy to wiem bez sprawdzania, poza tym sprawdzam od stówy - niżej sprawdzamy sami, tu stan nieco groszy niż tej co się sprzedała/okładki (ostatnich gryzą psy.. sorka), natomiast widzę sprzedają to za minimum 70 i więcej bez plakatu zdaje się; U mnie full wersja z plakatem ogromnym za 55 złotych polskich tego chłopaki nie chce nikt? To prawdę mówiąc przestaję Was rozumieć i zaczynam inaczej patrzeć na wątki o reedycjach
no ale bdb wkładki też widzę się ludziom nie sprzedają..bo za tanio i lepiej od Grafomanika moczone w końskim moczu.. może taka karma. No cóż, biedronka 'żondzi', tam fakt duużo taniej by była, gdyby była bo za 49,99 po starej cenie, ale dobra jak tam stryjenki chcą
..sztuka jest sztuka). No wiem, te 55 pln to za chwilę będą tylko dwie paczki fajek albo kilo cebuli, bo papryka już droższa. Daj Boże zdrowie Pisowi, ale nich już spierdalają łaskawie na drzewo, bo czas żyć normalnie bez słuchania tej gówno nowomowy w mediach.
No dobra se popisałem w trakcie mycia tego Wings'a i lecę sobie posłuchać, bo mam!
Zagryzę cebulą jeszcze po starej cenie, bo cena płyty wyjątkowo cebularska i się Q majątku na Was chcę dorobić
(jest jeszcze jedna no:73 dwie strony w tył, 'label z mostem' a BTW to YEX975-1 GMC master NickyW., Mar.31, 1978, 1 Press UK, .. mogę sprawdzić ale po co jak taie żeczy to wiem bez sprawdzania, poza tym sprawdzam od stówy - niżej sprawdzamy sami, tu stan nieco groszy niż tej co się sprzedała/okładki (ostatnich gryzą psy.. sorka), natomiast widzę sprzedają to za minimum 70 i więcej bez plakatu zdaje się; U mnie full wersja z plakatem ogromnym za 55 złotych polskich tego chłopaki nie chce nikt? To prawdę mówiąc przestaję Was rozumieć i zaczynam inaczej patrzeć na wątki o reedycjach

No dobra se popisałem w trakcie mycia tego Wings'a i lecę sobie posłuchać, bo mam!

Zagryzę cebulą jeszcze po starej cenie, bo cena płyty wyjątkowo cebularska i się Q majątku na Was chcę dorobić

- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
jakoś przeoczyłem... odłóż proszę na moją stertę

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- darkman
- Kontakt:
OK_i Bart, zaznaczone. - sprzedana,
BTW Koledzy co do wydań London Town otrzymuję czasem pytania, Dark a co to ten Winchester? To dla wszystkich: Winchester zasadniczo niczym się nie różni od podstawowego press, a jedynie label, bo to wydanie tej samej płyty na Capitol + detale opisowe (okładka taka sama). Ma trochę taki nimb atrakcyjności kolekcjonerskiej, no bo czemu nie. To inne nieco wydanie jw.
Osobiście nie mam swoich zbiorach bo preferuję raczej ścieżkę pierwsze brytyjskie w tym wypadku. Jednak jak gdzieś się Wam trafi, to moim zdaniem warto mieć. Zwłaszcza, że są nie drogie. Ja to nawet lubię te tzw warianty i jak się uda to zbieram, choć żeby jakoś restrykcyjnie to nie. Wolę epokę mono i stereo (czasem US i UK. Wtedy pod moje know how uważam, że mam komplet i idę dalej.
- darkman
- Kontakt:
Koledzy w związku z wyjazdem zapraszam do oczyszczenia swoich przegródek płytowych.
Robimy to na PW - zapraszam. O ile to możliwe liczymy się sami, paczkomat już 17 pln
.
Przygotowałem już ostatnią, bieżącą wysyłkę, czeka na potwierdzenia. Podajemy dane wysyłkowe na paczkolot.
Dziękuję,
p.s. osoby umówione inaczej, np Piotrek, Bartek..są umówione inaczej i to jest constans. Nic się nie zmienia.
(A.. tel. i sms nie odbieram do końca tygodnia. Tylko(!) WhatsApp/łocs szkapa/ w przypadkach nagłych).
Robimy to na PW - zapraszam. O ile to możliwe liczymy się sami, paczkomat już 17 pln

Przygotowałem już ostatnią, bieżącą wysyłkę, czeka na potwierdzenia. Podajemy dane wysyłkowe na paczkolot.
Dziękuję,
p.s. osoby umówione inaczej, np Piotrek, Bartek..są umówione inaczej i to jest constans. Nic się nie zmienia.
(A.. tel. i sms nie odbieram do końca tygodnia. Tylko(!) WhatsApp/łocs szkapa/ w przypadkach nagłych).
- Zafop
- Gramofon: takie tam ...
Wczoraj dotarły płytki - Rammstein i Depeche Mode - dzięki
DM nawet nie rozpakowuję na razie
Ale Rammstein sobie posłuchałem - natomiast wrażenie zrobiło na mnie to jak sam winyl jest wydany - złoto/transparentny z pictogramem w środku
Dzięki Darku

DM nawet nie rozpakowuję na razie

Ale Rammstein sobie posłuchałem - natomiast wrażenie zrobiło na mnie to jak sam winyl jest wydany - złoto/transparentny z pictogramem w środku

Dzięki Darku

Xindak A-06 + Roksan Kandy K2 CD
Kolumny z lat 80' - Pilot CD 800
Kolumny z lat 80' - Pilot CD 800
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Do mnie tez dotarły płytki, wszystko w całości. Fajnie Dark ze dorzuciles barcody. A ten czerwony winyl ze Sticky - sztos. To moj pierwszy kolorek
No i okładka robi wrażenie, nie powiem!
Dzięki Dark!

Dzięki Dark!

JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
----------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
----------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- darkman
- Kontakt:
You welcome Panowie. Cała przyjemność po mojej stronie.
Ja - Zapraszam!

Ja - Zapraszam!
- darkman
- Kontakt:
Na jazzowo i fuzionowo-wszystko epoka deep: fajnie i dynamicznie brzmiące wydania UK i Holland, ładne stany zachowania, tytuły kultowe jak widać. Osobiście cenię i lubię Nederlandzkie płyty - zwłaszcza z epoki. Umyłem, posłuchałem, oceniłem, jest czad na moje ucho!
Ostatnio zmieniony 18 sie 2023, 11:57 przez darkman, łącznie zmieniany 8 razy.
-
- darkman
- Kontakt:
Jasne, odłożona.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2023, 11:57 przez darkman, łącznie zmieniany 3 razy.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
dołóż Darek proszę do sterty 87 i 88 thx.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV