--Bob Marley & The Wailers – Kaya EU 2015 Tuff Gong – 602547276261 EX+/EX+ 30zł
Hawkwind – Doremi Fasol Latido UK 1972 Liberty/United Records (UK) Ltd. – UAG 29364 EX-/VG+ 65zł
Hawkwind – X In Search Of Space FRANCE 1971 United Artists Records – UAG 29202 okładka rozkladana, naderwana w dwóch miejscach VG/VG- 55zł
Talk Talk – The Party's Over EU Fame – 15 7624 1 ślad po naklejce EX/VG+ 50zł
Blackmore's Night – The Village Lanterne 2LP GER 2011 Steamhammer – SPV 99701 2LP zamiast odpowiedniego labelu na stronie C naklejony label A, na A jest również A. EX-/VG+ 130zł
Blackmore's Night – All Our Yesterdays EU 2015 Frontiers Music SRL – FR LP 703 EX+/EX+ 65zł
Ostatnio zmieniony 04 sie 2020, 19:59 przez eu4yaon, łącznie zmieniany 1 raz.
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8
Doszły płytki, szybko i sprawnie jak zawsze,
Umyte i w ładnych folijkach - to już standard u Ciebie, ale inni ciągle wysyłają bez i do mycia.
No i ten King Crimson co na niego polowałem już długo bardzo ( z epoki 68 USA a w normalnych hajsach)
No toszkę mi rączki zadrżały ..... Dzięki z emocje pozdrowienia
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Doszły płytki, szybko i sprawnie jak zawsze,
Umyte i w ładnych folijkach - to już standard u Ciebie, ale inni ciągle wysyłają bez i do mycia.
No i ten King Crimson co na niego polowałem już długo bardzo ( z epoki 68 USA a w normalnych hajsach)
No toszkę mi rączki zadrżały ..... Dzięki z emocje pozdrowienia
To super że doszły. Niektóre z tych płyt co ostatnio wystawialem to były jeszcze myte w knosti dość dawno temu wiec pewnie juz sie kurzu troche nazbierało King Crimson to mocna pozycja, szkoda ze w stanie ogrodowym
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8
Patrząc na ceny tego albumu to kupiłem od Ciebie okazyjnie, na licytacji by poszła dużo drożej... Ale nie zawsze o to chodzi, co ?
A jeszcze rabat dostałem super wyszło.
Mam chyba coś nie teges bo wolę takie
" wymęczone" od nowych, rówieśnicy prawie jesteśmy . Bedą miały u mnie tu dobrze na starość.
Pierwszy raz kupiłem i polecam sprzedawcę,pełna zgoda w ocenie płyt. Przy okazji polecam też Kraftwerk-Tour de France brzmi fantastycznie przynajmniej u mnie.Jestem kibicem kolarstwa więc we wrześniu włączam Tv,wyciszam głos i oglądam wielki tour.Założę też zegarek Festiny,który zaprojektowano też na jeden z wyścigów Wielkiej Pętli no i jazda :
Też lubię,
ale ciągle nie mogę zrozumieć co mnie tak jara przy tym... Niby jadą i jadą godzinami a i tak wszystko na ostatnich km wychodzi kto co ma i jak rozegra. Można by im skrócić cierpienia to by nic może dopingowego nie brali... Takie etapy do 100 km i już.
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Adele – 21 EU 2011 XL Recordings – XLLP 520 ori koperta, strona A G+/B VG /EX- 30zł
Queen – A Kind Of Magic FRANCE 1986 EMI – 24 0531 1 ori koperta G+/VG+ 40zł