Smashing Pumpkis - Aeroplane Flies High (Box, 5 LP)

ODPOWIEDZ
mechanim

Post autor: mechanim »

Witam,
zakładam osobny temat ponieważ nie jest to aukcja na allegro, a ogłoszenie "specjalne". Mam na sprzedaż box Smashing Pumpkins -Aeroplane Flies High. Jest to ślicznie wydany box zawierający aż 5 LP, nówka sztuka, bez folii ponieważ box trafił do mnie w tak obdartej folii, że nie było sensu jej trzymać : ) no i mogłem zrobić zdjęcia kolorowych opakowań na każdą osobną płytę. Na zdjęciach widać że stan praktycznie idealny, kilka małych rysek tu i tam na boxie, a same płyty nigdy nie były grane, a koperty raz wyjęte z pudełka do zdjęcia. Normalna sklepowa cena to 700 zł, w niektórych sklepach dochodzi nawet do 950 (sic!). Czekam na propozycje, oddam w dobre ręce fana Smashing Pumpkins : )

Pod linkiem niżej zdjęcia, chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
http://zapisz.net/gal.php?id=5400b0f8ce89a
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Wybacz mechanim, ale jeśli chcesz "czekać na propozycje" to zrób licytację na allegro. Przytłaczająca większość forumowiczów woli jak sprzedawca podaje cenę za swój towar, dlatego też zostało to wbite w regulamin jako wymóg.

Alternatywnie możesz zlicytować box na forum. Wystarczy data końca licytacji + ew. jakaś cena startowa.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
mechanim

Post autor: mechanim »

Ok wybaczcie, zapomniałem o tym, że trzeba podać cenę.
W takim razie proponuje 499 zł i dla forumowiczów gratis wysyłkę kurierem (DPD zamówiony z sendit). Możemy załatwić sprawę przez allegro, ale wtedy doliczę ich prowizję. Taniej w Polsce raczej nie kupicie.

Chętnych zapraszam na pw lub maila mechanim@gmail.com : )
ODPOWIEDZ