witam serdecznie,
zapraszam do odwiedzenia nowego na rynku sklepu z winylami.Szeroki wybór płyt w stylu hip hop,house,trance,pop,rock ,drum n'bass i wiele innych.
Nasz adres sklepu to http://www.vinylpervert.pl. Zapraszam także na aukcje Allegro i Świstaka pod nickiem vinylpervert.
www.vinylpervert.pl
- vinylpervert
- Kontakt:
www.vinylpervert.pl
Zapraszam do sklepu z używanymi winylami http://www.vinylpervert.pl
W sklepie od ręki mamy 1500 tytułów. Na stanie ponad 30000 płyt.
pozdrawiam,
VinylPervert
pozdrawiam,
VinylPervert
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
www.vinylpervert.pl
Ze zboczeńcami chyba lepiej się nie zadawać 
Ciekawe kiedy powstanie sklep "VinylRapist"

Ciekawe kiedy powstanie sklep "VinylRapist"

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- vinylpervert
- Kontakt:
www.vinylpervert.pl
VinylRapist
ciekawe do każdego zamówienia pejcz gratis...
Jak na razie mam na stanie ponad 25000 placków i systematycznie dodaje nowe tytuły do sklepu, ale nie jestem w stanie fizycznie przerobić takiej ilości... Ale gdyby czegoś nie było w sklepie proszę podesłać zapytanie na: http://www.vinylpervert.pl/zapytaj.xhtml postaram się coś wykopać.

Jak na razie mam na stanie ponad 25000 placków i systematycznie dodaje nowe tytuły do sklepu, ale nie jestem w stanie fizycznie przerobić takiej ilości... Ale gdyby czegoś nie było w sklepie proszę podesłać zapytanie na: http://www.vinylpervert.pl/zapytaj.xhtml postaram się coś wykopać.

pozdrawiam,
VinylPervert
pozdrawiam,
VinylPervert
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
www.vinylpervert.pl
Poproszę takie z owocami i bitą śmietanąvinylpervert pisze:Jak na razie mam na stanie ponad 25000 placków

Mam dla Ciebie trzy kwestie do rozważenia vinylpervert.
Primo: mógłbyś pomyśleć nad dodaniem pola "Kraj pochodzenia" (czy jakoś tak) na stronach produktów.
Ja wiem, że w praktyce da się to samemu wybadać poprzez sprawdzenie numeru katalogowego, ale nie zawsze jest to takie oczywiste (np. wspólny numer w kilku krajach), a zarazem o tyle mniej czasu musiałby poświęcić potencjalny kupujący, jakby taka informacja znajdowała się od razu na stronie sklepu

Secundo: czy ty odsłuchujesz wszystkie twoje płyty przed wystawieniem na sprzedaż czy tylko zerkasz na zabrudzoną czerń i już wiesz, że masz do czynienia ze stanem doskonałym np.?
Pytam o to, bo trochę rzuca się w oczy fakt, że jakieś 70% płyt ma stan doskonały/doskonały (płyta/okładka), a gdzieniegdzie zdarza się okładka bdb i płyta "prawie idealna"

Tercio: czy naprawdę jest sens w podawaniu dwóch lub kilku "styli" w opisie produktu?
To by może nie było takie złe, gdyby nie to, że zauważyłem iż jest konkretna relacja między kategoriami listy płyt (menu po lewej stronie), a "stylami" podawanymi na stronie produktu. W czym problem? Otóż duplikują się wpisy między kategoriami

Moim zdaniem dla każdej płyty wystarczy jedna kategoria, czyli główny gatunek muzyczny, do którego zaliczamy ten twór.
Krótko mówiąc, Kenny G to Jazz, a Tom Jones to Pop

To tyle uwag na obecną chwilę

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- vinylpervert
- Kontakt:
www.vinylpervert.pl
"Primo: mógłbyś pomyśleć nad dodaniem pola "Kraj pochodzenia" (czy jakoś tak) na stronach produktów."
No pewnie że mogę, przy następnym wystawianiu płyt dodam tą informacje.
"Secundo: czy ty odsłuchujesz wszystkie twoje płyty przed wystawieniem na sprzedaż czy tylko zerkasz na zabrudzoną czerń i już wiesz, że masz do czynienia ze stanem doskonałym np.?"
Niestety tak, dlatego tak wolno idzie mi wystawianie płyt w sklepie. Płyty są jak nowe i pochodzą ze zlikwidowanych sklepów , dlatego jest tak jak piszesz:
"bo trochę rzuca się w oczy fakt, że jakieś 70% płyt ma stan doskonały/doskonały (płyta/okładka), a gdzieniegdzie zdarza się okładka bdb i płyta "prawie idealna""
Musze się przyznać że zaniżam ocenę płyt, tak dla spokoju, żeby nikt się nie czepiał.
Co do tych stylów, to wiem o co ci chodzi, ostatnio zmieniłem kilkaset płyt, widocznie coś przeoczyłem. Akurat znalazłeś te dwie
Czekam na więcej sugestii i krytyki. Zmiany w drodze.
No pewnie że mogę, przy następnym wystawianiu płyt dodam tą informacje.
"Secundo: czy ty odsłuchujesz wszystkie twoje płyty przed wystawieniem na sprzedaż czy tylko zerkasz na zabrudzoną czerń i już wiesz, że masz do czynienia ze stanem doskonałym np.?"
Niestety tak, dlatego tak wolno idzie mi wystawianie płyt w sklepie. Płyty są jak nowe i pochodzą ze zlikwidowanych sklepów , dlatego jest tak jak piszesz:
"bo trochę rzuca się w oczy fakt, że jakieś 70% płyt ma stan doskonały/doskonały (płyta/okładka), a gdzieniegdzie zdarza się okładka bdb i płyta "prawie idealna""
Musze się przyznać że zaniżam ocenę płyt, tak dla spokoju, żeby nikt się nie czepiał.
Co do tych stylów, to wiem o co ci chodzi, ostatnio zmieniłem kilkaset płyt, widocznie coś przeoczyłem. Akurat znalazłeś te dwie

Czekam na więcej sugestii i krytyki. Zmiany w drodze.

pozdrawiam,
VinylPervert
pozdrawiam,
VinylPervert
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
www.vinylpervert.pl
OK, dzięki za odpowiedzi 

Znalazłem więcej, ale podałem tylko te dwie bo nie chciałem się rozpisywać. Pewnie jeszcze więcej dałoby się znaleźć, ale po prostu nie miałem czasu na przeglądanie całej ofertyvinylpervert pisze:Akurat znalazłeś te dwie![]()

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum