I to jest constans. Zwłaszcza między lwami!
[Sell]Kasety MC magnetofonowe, nagrane zestawy
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- darkman
- Kontakt:
Re: [Sell]Kasety MC magnetofonowe, nagrane zestawy
12 szt. w zestawie, bo tyle się mieści w pudełko na płyty "na płasko". Mogę dołożyć (od nr Kas 12.) bonusy +1 i +1 kaseta typu Sony, Panasonic itd..(nagrane raz ale za to kolekcjonerskie w jakimś sensie dla zbieraczy) ale jak to spakować? Grubsze pudełka mam na LP's tylko, bo to cenne opakowanie. (najlepiej dołożyć do innej przesyłki).
So.. zaraz kolejne zestawy, ze dwa - w tym "Rudi rules" - czyli ostro będzie.
So.. zaraz kolejne zestawy, ze dwa - w tym "Rudi rules" - czyli ostro będzie.
- darkman
- Kontakt:
(-Cad)Kas.12.
Bonusy możliwe o ile ktoś ma pomysł na pakowanie. Ja nie mam.
Bonusy możliwe o ile ktoś ma pomysł na pakowanie. Ja nie mam.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2024, 22:52 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
- darkman
- Kontakt:
(-Dimo)Kas.13. "Rudi rules" trash i przyjaciele hard machen.
6x Matallica (! brzmienie słabe, ale kto by tam na to zwracał uwagę wtedy), 2x Black Sabbath(1 oryginał), zajebisty industrial metal bio Pro Pain (oryginał), Bugdgie i Satriani od cioci Mani. Megadeth - Youthanasia - ta niewidoczna bo pidełko non org ale kaseta z opisem druk.
Bonusy - spoko j.w.
Matallika to obrzydliwe piraty, ale kawał historii kradzieży praw autorskich w post PRLu.
Taka ciekawostka, jest jakiś koncert też węgierski to może być gratka dla fanów itd..
Dla kasetolubnych to może być spoko offer, "kas po pińć" i dwie dokłądki o ile ktoś umie sobie zapakować jakoś lub ma "smarta" czyli odbiera osobiście, a raczej osobliwie bo rozjechany jestem/trudno o termin, ale spoko.
6x Matallica (! brzmienie słabe, ale kto by tam na to zwracał uwagę wtedy), 2x Black Sabbath(1 oryginał), zajebisty industrial metal bio Pro Pain (oryginał), Bugdgie i Satriani od cioci Mani. Megadeth - Youthanasia - ta niewidoczna bo pidełko non org ale kaseta z opisem druk.
Bonusy - spoko j.w.
Matallika to obrzydliwe piraty, ale kawał historii kradzieży praw autorskich w post PRLu.
Taka ciekawostka, jest jakiś koncert też węgierski to może być gratka dla fanów itd..
Dla kasetolubnych to może być spoko offer, "kas po pińć" i dwie dokłądki o ile ktoś umie sobie zapakować jakoś lub ma "smarta" czyli odbiera osobiście, a raczej osobliwie bo rozjechany jestem/trudno o termin, ale spoko.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2024, 12:42 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
- darkman
- Kontakt:
A niech tam, na pozostałe boxy Kas. discouncik % na 45 za zestaw. Last minutte, bo mam spakowane w koperty i idą do pawlacza na spoczynek. 2 zestawy razem za 80 i niech będzie moja krzywda. 
- Obywatel
- Gramofon: Technics SL-1610MKII
Przypomniały mi się wczesne lata '90 i handel kasetami pod chmurką. Całe łóżka polowe i stoliki turystyczne wyłożone kasetami i wszelkimi innymi fantami. Wczesny kapitalizm miał też swoje kolorowe i spontaniczne oblicze. Człowiek szedł sobie na ulice opanowane handlem obwoźnym czasami tylko po to, żeby się przejść i popatrzeć co dają 
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Jest: Technics SL-1610 MKII
- Dimo
- Gramofon: Sony PS-LX 1, PS-X40
Zestaw 13 z Metalikom bym wziął
przez sentyment do And Justice.
Pamiętam ,jak wtedy dłuugo szukałem wydawnictwa z tej płyty, żeby była na jednej kasecie.. Tylko Elbo tak wydało, a nie pamiętam, czy nawet nie była trochę urwana.
Pamiętam ,jak wtedy dłuugo szukałem wydawnictwa z tej płyty, żeby była na jednej kasecie.. Tylko Elbo tak wydało, a nie pamiętam, czy nawet nie była trochę urwana.
Sony PS-LX1/ATN95E + Denon DRA 700AE -> Yamaha NS-7900
Sony PS-X40/Excel QD700 CII + Kenwood KA 3060R + Philips CD 615 -> Heco P4302
Yamaha RX-E600 -> Heco SM 635
Denon DCD 1450AR -> Sennheiser HD-205
Bez przydziału: Fonica CDF003, Heco P 2001
Sony PS-X40/Excel QD700 CII + Kenwood KA 3060R + Philips CD 615 -> Heco P4302
Yamaha RX-E600 -> Heco SM 635
Denon DCD 1450AR -> Sennheiser HD-205
Bez przydziału: Fonica CDF003, Heco P 2001
- darkman
- Kontakt:
OK, odkładam, tnx. Z tym, że Pro Pain z tego zestawu już wyszedł - dołożę coś innego z ciężkiej muzy i są jakieś bonusy zdaje się też tu. Jeśli deal to daj proszę znać na PW, jeśli nie to aktualne.
-----------------------
Przypominam, że kasety trzeba sobie poprzewijać z 2x, bo nie były grane od dawna.
-----------------------
Przypominam, że kasety trzeba sobie poprzewijać z 2x, bo nie były grane od dawna.
-
cadd
- Gramofon: Akai AP-306C
- darkman
- Kontakt:
OK, bieżące poznaczone i odłożone.
------
Chłopaki ale nie marudźcie z tymi wymianami, bo mnie szlak trafi zaraz. Wychodzi teraz po 5 zeta za sztukę w zestawie lub po 10 na sztuki. Jak już napisałem koledze 45 zeta za 12 kaset z bonusem (na razie brak pomysłu na pakowanie - więc może ich nie być) na prawdę osłabia mój współczynnik entuzjazmu niemal do zera. Czyszczę szuflady, ale wybaczcie nie za wszelką cenę.
W zestawach znajdą się kasety, które solo są na aukcjach po 30-60 zeta..zatem.. czy ja jestem krwiopijcą?
Chcesz jedną kasetę czy dwie to bierzesz zestaw. Resztę wystrzeliwujesz w kosmos i git.
Jak się nie da? Nie ma gumy w modelarskim?
9 kaset wchodzi na płasko w pudełko na lp, które mam w rozchodzie, inaczej nie bardzo.
Dwa zestawy to dwa takie pudełka zespolone i nie ma miejsca na bonus.
Jak pisałem bonusy mają posiadacze rocznej karty darkman_smart, którzy odbierają osobiście, ale i tak ciężko mnie zastać
dobranoc!
------
Chłopaki ale nie marudźcie z tymi wymianami, bo mnie szlak trafi zaraz. Wychodzi teraz po 5 zeta za sztukę w zestawie lub po 10 na sztuki. Jak już napisałem koledze 45 zeta za 12 kaset z bonusem (na razie brak pomysłu na pakowanie - więc może ich nie być) na prawdę osłabia mój współczynnik entuzjazmu niemal do zera. Czyszczę szuflady, ale wybaczcie nie za wszelką cenę.
Chcesz jedną kasetę czy dwie to bierzesz zestaw. Resztę wystrzeliwujesz w kosmos i git.
Jak się nie da? Nie ma gumy w modelarskim?
9 kaset wchodzi na płasko w pudełko na lp, które mam w rozchodzie, inaczej nie bardzo.
Dwa zestawy to dwa takie pudełka zespolone i nie ma miejsca na bonus.
Jak pisałem bonusy mają posiadacze rocznej karty darkman_smart, którzy odbierają osobiście, ale i tak ciężko mnie zastać
dobranoc!
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2024, 11:45 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cadd
Pytanie podstawowe: czy w planach na najbliższe dni masz kolejne zestawy kaset do wrzucenia na sprzedaż?
Jeśli tak, to zaczekam, zapoznam się z ofertą i może coś dobiorę.
Jeśli nie, to podlicz mnie na priv i wyślij dane do blika, proszę.
Za gratisy podziękuję
P.S. prawdopodobnie pomyłka, ale wcześniej pisałeś o zestawach 12-kasetowych, które mieszczą się w karton na winyle, a w ostatnich wpisach wspominasz o zestawach 9-kasetowych...
Jeśli tak, to zaczekam, zapoznam się z ofertą i może coś dobiorę.
Jeśli nie, to podlicz mnie na priv i wyślij dane do blika, proszę.
Za gratisy podziękuję
P.S. prawdopodobnie pomyłka, ale wcześniej pisałeś o zestawach 12-kasetowych, które mieszczą się w karton na winyle, a w ostatnich wpisach wspominasz o zestawach 9-kasetowych...
- darkman
- Kontakt:
Tak zgadza się = to co na fotkach 3x4 = 12 szt, literówka i mgła kowidowa
Ooo to nawet kaseta wychodzi po 3,75, chyba Was lubię bo nijak inaczej tej oferty wytłumaczyć się nie da. Głownie to żonę lubię, bo mi kazała spadać z tym z jadalni i dziś pozostałe lądują w pawlaczu.. bo się jej boję, zatem last minuta jak ktoś jeszcze coś.
Ok, dane wysyłam, tnx. (dwa zestwy dla Ciebie to 80 oczywiście jak wyżej anonsowałem).
Ok, dane wysyłam, tnx. (dwa zestwy dla Ciebie to 80 oczywiście jak wyżej anonsowałem).
-
cadd
Skoro tak lubisz żonę, to pozbądź się dla niej jeszcze zestawów 5,6,7,9.
Poproszę o info na priv dotyczące kosztów przesyłki bo być może te się zmienią.
Poproszę o info na priv dotyczące kosztów przesyłki bo być może te się zmienią.
- darkman
- Kontakt:
Nie koszty te same u mnie zawsze: 16,99. W przypadkach konieczności wyboru gabarytu B to już po mojej stronie, tak samo jest z Lp's. Tylko jedna opłata i tylko raz.
Czyli dodatkowo masz 2x po 80. Tnx.
Czyli dodatkowo masz 2x po 80. Tnx.