Kolekcja Polish Jazz

ODPOWIEDZ
alw

Kolekcja Polish Jazz

Post autor: alw »

Witam,
Na wstępie mojego ogłoszenie pozwolę sobie sprostować nieprzyjemną sytuację jaka miała miejsce na forum związaną właśnie ze sprzedażą mojej kolekcji. Otóż jakiś czas temu zleciłem sprzedaż moich płyt niekompetentnej osobie udostępniając jej do tego celu moje konto na tymże forum. Sam przebywając poza zasięgiem sieci nie miałem nad tym żadnej kontroli. Po powrocie do domu w mojej korespondencji natknąłem się na niepokojącą potyczkę słowną. Nie zwlekając napisałem do Pana Wojtka z prośbą o wyjaśnienie całej sytuacji. Po otrzymaniu wyjaśnień zdałem sobie sprawę , że padłem "ofiarą" pijanego szczeniaka. Osobę biorącą bezpośredni udział w całym zamieszaniu tzn Pana Darka szczerze przeprosiłem co mam nadzieję jakoś złagodziło jego zdenerwowanie. Sam nie toleruje takiego zachowania dlatego tym bardziej było mi co najmniej głupio czytając co "alw" czyli poniekąd ja wypisywał. Kończąc moje sprostowanie chciał bym jeszcze raz bardzo serdecznie przeprosić wszystkich zainteresowanych. Tym razem wystawiam płyty na sprzedaż osobiście.

Moja kolekcja została wystawiona na allegro od 1 zł
Poniżej podaje link do aukcji , a wszystkich zainteresowanych zapraszam do licytacji.

http://allegro.pl/kolekcja-polish-jazz- ... 92621.html

Pozdrawiam,

Wojtek
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Kolekcja Polish Jazz

Post autor: Wojtek »

Ciekawe do jakiego pułapu dojdzie cena :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
alw

Kolekcja Polish Jazz

Post autor: alw »

Wyceniając kolekcję na podstawie : Discogs oraz polskich i zagranicznych sklepów z płytami osiągnąłem cenę 1800 zł. Nie brałem pod uwagę cen z allegro ) Większość płyt z kolekcji można kupić w sklepie w cenie 25/34 zł plus koszt przesyłki. Są na liście płyty, które sprzedawana są za znacznie większą sumę. Na szczęście kiedyś już mnie Pan uświadomił, przy okazji rozmowy o płycie "Gdzie Słońce Wschodzi " jak to z tymi płytami , a w szczególności ich ceną jest. Czekam zatem cierpliwie na koniec aukcji.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Kolekcja Polish Jazz

Post autor: Wojtek »

Wycena była jednostkowa, a w hurcie/pakiecie to wiadomo, zazwyczaj taniej wszystko wychodzi :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
ODPOWIEDZ