AT 13(Ea,EaV)lub inną podobnej klasy
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
AT 13(Ea,EaV)lub inną podobnej klasy
Jak w temacie,używkę w dobrej kondycji i przystępnej cenie.Oferty na pw proszę tylko ,nie tutaj.
- trafalgar
Re: AT 13(Ea,EaV)lub inną podobnej klasy
Nikt nic nie ma?Wyciągnąć z szafek ,kufrów,skarpet i innych omuc.
A może jakiś szczur 75m po piwnicach się chowa.

-
Na ebay-u jest sporo ofert, z oryginalnymi igłami, z zamiennikami, a szczurów to jest wysyp.trafalgar pisze:Nikt nic nie ma?Wyciągnąć z szafek ,kufrów,skarpet i innych omuc.![]()
W czym problem?
-
No właśnie? Skoro z Ciebie Dawidku taki wujek dobra rada to dlaczego bezczelnie zwinąłeś trafalgarowi AT 30 sprzed nosa z olx, a potem na domiar tego przelicytowałeś go na Allegro z AT 13,wcześniej odżegnując go od jej zakupu ? Obydwa linki na forum zapodał trafalgar a Ty z tego szybko skorzystałeś....Taki żeś cwaniak ze Szczecina?mondry pisze:Na ebay-u jest sporo ofert, z oryginalnymi igłami, z zamiennikami, a szczurów to jest wysyp.trafalgar pisze:Nikt nic nie ma?Wyciągnąć z szafek ,kufrów,skarpet i innych omuc.![]()
W czym problem?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
kielek, na co liczysz po człowieku bez honoru?
Z drugiej strony, ciężko oczekiwać od każdego "solidarności zakupowej", choć generalnie wśród forumowiczów panuje kultura w tym zakresie
Niemniej z jednym się zgodzę: trafalgar, jak napaliłeś się na ten model to go po prostu kup, bo oferty przecież są, a jak chcesz okazję i to jeszcze od forumowicza to trzeba niestety czekać.
Z drugiej strony, ciężko oczekiwać od każdego "solidarności zakupowej", choć generalnie wśród forumowiczów panuje kultura w tym zakresie

Niemniej z jednym się zgodzę: trafalgar, jak napaliłeś się na ten model to go po prostu kup, bo oferty przecież są, a jak chcesz okazję i to jeszcze od forumowicza to trzeba niestety czekać.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Dokładnie, co Ty się tak gorączkujesz Traf z tą wkładką? Poczekaj spokojnie. Może jeszcze zmienisz zdanie co do tego wyboru w międzyczasie. Co nagle to po diable.
- trafalgar
Darku znasz mnie ,chciałem kupić to fakt,ale nie napalałem się ,odpuściłem gn**wi.darkman pisze:Dokładnie, co Ty się tak gorączkujesz Traf z tą wkładką? Poczekaj spokojnie. Może jeszcze zmienisz zdanie co do tego wyboru w międzyczasie. Co nagle to po diable.

- trafalgar
Kupiona ,można zamykać.Teraz muszę kupić igłę do niej.Pozdrawiam Wszystkich co pomogli.trafalgar pisze:Darku znasz mnie ,chciałem kupić to fakt,ale nie napalałem się ,odpuściłem gn**wi.darkman pisze:Dokładnie, co Ty się tak gorączkujesz Traf z tą wkładką? Poczekaj spokojnie. Może jeszcze zmienisz zdanie co do tego wyboru w międzyczasie. Co nagle to po diable.
- darkman
- Kontakt:
- trafalgar
- darkman
- Kontakt:
No to ta 13EaV czerwona, którą masz jest OK. Nie pamiętam jak z dostępnością w tej chwili, a jeszcze lepsza jest ta Ea bez V ale chyba tylko genuin NOS w tej chwili, to może być przydrogawo.