Cześć
Tak jak w temacie. Jeśli polerowałeś pokrywę w domu to pytanie do Ciebie. Mam pokrywę do wypolerowania i chętnie odkupię od forumowicza używaną/resztkę pasty oraz polerkę do szlifierki/wiertarki.
Najlepiej z Warszawy, ale możemy się dogadać.
Pasta polerska i polerki
- galadhon
- Gramofon: Technics SL 1410 Mk2
- jaca1970
- Gramofon: JVC Ql-Y3F
Re: Pasta polerska i polerki
Nie wiem jakich past szukasz...
Pasta K2 turbo nie jest szczytem past polerskich ale do pokrywy "normalnego" JVC z 78 roku się nadaje...
koszt około 8 zeta za 120g w tubce, w normalnym sklepie motoryzacyjnym, w Casto. chyba 14,
A z resztek past to może na całą pokrywę zabraknąć, miałem w pokrywie wytopy zrobione czymś na ciepło i by je wyprowadzić zużyłem około 100g na całą pokrywe a i tak nie jest jeszcze gotowa.
Co do krążków, jak masz rzepa baze do wiertarki to krążki z filcem lub gąbką do tego nie kosztują majątku, a masz nowe...
No chyba że szukasz past i krążków profesjonalnych co kosztują x więcej - to nie pomogę
Pasta K2 turbo nie jest szczytem past polerskich ale do pokrywy "normalnego" JVC z 78 roku się nadaje...
koszt około 8 zeta za 120g w tubce, w normalnym sklepie motoryzacyjnym, w Casto. chyba 14,
A z resztek past to może na całą pokrywę zabraknąć, miałem w pokrywie wytopy zrobione czymś na ciepło i by je wyprowadzić zużyłem około 100g na całą pokrywe a i tak nie jest jeszcze gotowa.
Co do krążków, jak masz rzepa baze do wiertarki to krążki z filcem lub gąbką do tego nie kosztują majątku, a masz nowe...
No chyba że szukasz past i krążków profesjonalnych co kosztują x więcej - to nie pomogę
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
- galadhon
- Gramofon: Technics SL 1410 Mk2