1. Odtwarzacz CD Onkyo Integra 6750 lub 6770
2. Gramofon, automat ewentualnie półautomat. Budżet około 1000 zł. W zależności od oferty może być bardzo elastyczny
Oferty proszę kierować na PW.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2021, 20:18 przez Frey, łącznie zmieniany 25 razy.
1. Kolumny podłogowe do 1000 zł. W pełni sprawne.
Budowa: kolumny będą blisko ściany więc tylko konstrukcja zamknięta, ewentualnie BR z przodu.
Wizualnie: stan pozwalający na postawienie w salonie (akceptowalny przez nasze żony).
hej, jakby co to mój brat ma na sprzedaż Paradigm, co do wyglądu, oceń sam
Załączniki
Kenwood KP-990+Denon 103r +NUDAmini+Snell E III+ LAR IA 30mK2 +Rotel RCD 955
szukasz sprzętów wiele miesięcy a dzisiaj poszła saba psp 350 z 2 headshellami z giełdy forum w dobrych pieniądząch a na aledrogo masz
CD Onkyo Integra 6750 za 1 zł na licytacji 100 sprawny - bez pilota :
Powiem szczerze, że komentarza nie rozumiem. Onkyo pojawiło się dzisiaj więc powiadomienie o nim z allegro dostanę jutro rano. Przerzucać klocki i szukać swojego króliczka mam prawo jak każdy na tym forum. Równie dobrze mógłbym zapytać kolegi amrowka do czego mu cała ściana budżetowych wzmacniaczy ale jego pieniądze, jego hobby, jego sprawa. Sam kilka sztuk już tutaj kupiłem, a inne sprzedałem (zawsze taniej niż kupiłem, bo takie prawo hobby) i wszyscy byli zadowoleni. Jakbyś zerknął w stopkę to wiedziałbyś, że gramofon (kupiony na tym forum) mam i szukam może innego, może kolejnego. Co do wspomnianej oferty to dla jednego dobra, dla innego mniej, kwestia gustu. Jak w wątkach sprzedażowych handlarze mają po kilka czy kilkanaście stron podbić to nie ma problemu, a jak wątek zakupowy podbije się raz czy dwa w miesiącu to taki problem?