Kupię Schiit Main
-
- Taihenwarui
- Gramofon: Thorens TD 150 MK2
Re: Kupię Schiit Main
mialem wystawiac na sprzedaz wlasnie.
mam od nowosci, jakies 2 lata. stan idealny , gabinetowy.
wysylka z UK wliczona ,ubezpieczona z tracking( 3-5 dni) , adapter UK ale przejsciowke dolaczam, no i opakowanie originalne z instrukcja oczywiscie
cena - 585zl, bez negocjacji niestety. Jak Ci pasuje to pisz na priv. Pzdr.
mam od nowosci, jakies 2 lata. stan idealny , gabinetowy.
wysylka z UK wliczona ,ubezpieczona z tracking( 3-5 dni) , adapter UK ale przejsciowke dolaczam, no i opakowanie originalne z instrukcja oczywiscie
cena - 585zl, bez negocjacji niestety. Jak Ci pasuje to pisz na priv. Pzdr.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Prośba o rezerwację dla kol. Kriss@ do godziny 17tej, jeśli można. Krzysiek jest w pracy offline akurat.
Z góry dziękuję,
`d
Z góry dziękuję,
`d
- kriss
- Gramofon: Sony PS-X50
- Taihenwarui
ok, wyglada na to , ze kto pierwszy , rezerwacja dla @Kriss do 17
ahh..moglem od razu wystawic w dziale sprzedam , a tak niepotrzebe komplikacje, chyba , ze admin przeniesie
ahh..moglem od razu wystawic w dziale sprzedam , a tak niepotrzebe komplikacje, chyba , ze admin przeniesie
- darkman
- Kontakt:
Spoko, to przecież giełda. Jest oferta jest odbiorca.
Dziękuję za przyjęcie rezerwacji.

Dziękuję za przyjęcie rezerwacji.
- gravediggie
- Gramofon: JVC & Schneider
Chłopaki, podkupujecie sobie sprzęty w wątku założonym przez innego Użytkownika? Nieźle..
JVC JL-A1|Shure M75|MMCF10|Dual CV 6020|Canton Karat 920
Milijon kabli..
Milijon kabli..
- darkman
- Kontakt:
Ta.
Polecam lekturę:
https://sjp.pwn.pl/sjp/podkupic;2502314.html
Proszę o zdefiniowanie określenia "podkupić" oraz wskazanie, którą z wymienionych trzech przesłanek podkupienia spełniamy?
Klawiatura wszystko przyjmie, ale wypada wiedzieć co się napisało. Czyż nie?
Wątek jest ofertowy. Kolega zgłosił ofertę kupna. Czy będzie mu odpowiadała pod każdym względem trudno określić. Wybór oferenta w transakcji kupno-sprzedaż należy do sprzedawcy.
Regulamin działu zabrania wyrażania w ogłoszeniach opinii nie związanych z oferowanym przedmiotem. Doprawdy trudno mi Konrad zrozumieć po co to napisałeś i z czym masz problem?
Pomijam użycie pejoratywnego określenia w Twoim tekście, które nie odpowiada stanowi faktycznemu. Jest to swego rodzaju nieuzasadniony mobing.

Polecam lekturę:
https://sjp.pwn.pl/sjp/podkupic;2502314.html
Proszę o zdefiniowanie określenia "podkupić" oraz wskazanie, którą z wymienionych trzech przesłanek podkupienia spełniamy?
Klawiatura wszystko przyjmie, ale wypada wiedzieć co się napisało. Czyż nie?
Wątek jest ofertowy. Kolega zgłosił ofertę kupna. Czy będzie mu odpowiadała pod każdym względem trudno określić. Wybór oferenta w transakcji kupno-sprzedaż należy do sprzedawcy.
Regulamin działu zabrania wyrażania w ogłoszeniach opinii nie związanych z oferowanym przedmiotem. Doprawdy trudno mi Konrad zrozumieć po co to napisałeś i z czym masz problem?
Pomijam użycie pejoratywnego określenia w Twoim tekście, które nie odpowiada stanowi faktycznemu. Jest to swego rodzaju nieuzasadniony mobing.
- Taihenwarui
troche sie to wymknelo spod kontroli, moge prosic admina albo moderatora o rozbicie i przeniesienie postu 2 do dzialu sprzedam prosze.
- Grzesiek
Trochę za późno, mleko się rozlało 
Technics SL-Q2; Technics SL-1710MK2; Yamaha R-N803D; Heco Aurora700; BUphonoAMP
- ozii
- Gramofon: 1210 mk2
Też sądzę że maniek powinien wylądować u założyciela tematu.
1210 mk2 - Nagoka MP200 - A-8450 - T-4250 - CA CP 1
- gravediggie
- Gramofon: JVC & Schneider
Uważam że rezerwowanie oferowanego na sprzedaż sprzętu przez Użytkownika X, w wątku założonym przez Użytkownika Y, zanim ten zdąży się wypowiedzieć, jest nie na miejscu. I tyle. Nic mi do tej transakcji bo nie ja kupuję, nie znam ani Sprzedawcy ani Kupującego. W mojej ocenie zaistniałej sytuacji, pierwszeństwo powinien mieć autor wątku, a w drugiej kolejności kolejne osoby. A jak to będzie rozwiązane, Wasza sprawa Koledzy. Po prostu wypowiedziałem swoje zdanie, mam do tego prawo.
A rozważania na temat pisania ze zrozumieniem czy mobingu - pozwól że pozostawię bez komentarza.
JVC JL-A1|Shure M75|MMCF10|Dual CV 6020|Canton Karat 920
Milijon kabli..
Milijon kabli..
- darkman
- Kontakt:
Koledzy zróbcie głosowanie i wpisujcie miasta
Najlepiej założyć ankietę pamiętając, że ankiety bez możliwości wyboru opcji "mam to w dupie" są tendencyjne.
- Mam to w dupie.

Najlepiej założyć ankietę pamiętając, że ankiety bez możliwości wyboru opcji "mam to w dupie" są tendencyjne.

wybieram opcję:gravediggie pisze: ↑01 mar 2019, 12:45A rozważania na temat czytania ze zrozumieniem czy mobingu - pozwól że pozostawię bez komentarza.
- Mam to w dupie.
- Taihenwarui
jako, ze poczuwam sie sprawca zamieszania, i tak naprawde zaoferowalem sprzet Koledze zalozycielowi watku , poczekam na jego decyzje, sorry za zamieszanie i prosze o zrozumienie.
-