kupię wzmacniacz lampowy

jacenty
Gramofon: JVC L-A55

Re: kupię wzmacniacz lampowy

Post autor: jacenty »

Dzięki za ofertę, pomyślę. Jeszcze inne oferty rozkminiam, może kupię stare JVC? Bo lampy też sie troche boję.
Mam jeszcze butikowy wzmak na germanach właśnie go wyciągnąłem z kartonu i jest bajecznie delikatny dźwięk. Z tego co ludzie piszą to jest najbardziej zbliżony do lampy. Taka ciekawostka dźwiękowa.
Awatar użytkownika
chudy_b

Post autor: chudy_b »

Pisz PW jakby coś
Roro Szu

Post autor: Roro Szu »

Proponuję wzmacniacz lampowy PHILIPS AG 9016 2 waty w SE. Jest do sprzedania a nawet 2 szt.
jacenty
Gramofon: JVC L-A55

Post autor: jacenty »

chudy_b pisze:
01 paź 2025, 11:08
Pisz PW jakby coś
OK
Roro Szu pisze:
11 paź 2025, 13:27
Proponuję wzmacniacz lampowy PHILIPS AG 9016 2 waty w SE. Jest do sprzedania a nawet 2 szt.

Chyba już kiedyś to słyszałem, nie wpadł mi w ucho. Ale to kwestia kolumn, wszyscy to mówią. Mam 3 zestawy głośników, każdy inny w charakterze tylko czy któryś podpasuje? Nie pamiętam jakie mają SPL.

Mam też już gotową ofertę od forumowego guru ale muszę jeszcze kase dozbierać bo ostatnio rozeszła się na remonty mieszkania i auta.

Przypomniałem sobie, że mam jeszcze w szufladzie jakiś kit na EL84 ale nie wiem czy dam radę samodzielnie to złożyć bez szerszej wiedzy i oscyloskopu. Mam całkiem inne wykształcenie :) może tak dla sportu spróbuję.
ODPOWIEDZ