Kupię tanie winyle w dużej ilości
-
Jesteś w posiadaniu winyli które cię już nie interesują lub chcesz po prostu sprzedać, odkupie je do ciebie.Warunek max. cena jednej płyty 6zł.
Zainteresowani niech piszą na evidence@onet.eu
Zainteresowani niech piszą na evidence@onet.eu
- kaZ
Wszystko jak leci?
Do 6 zł to ja nie wiem czego się spodziewasz...
Do 6 zł to ja nie wiem czego się spodziewasz...
"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
rzuca mnie się na uszy "
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Kupię tanie winyle w dużej ilości
Napisał że max 6 zł. Co sugeruje że może zaoferować za płytę kwotę od grosza do właśnie maksymalnie 6 zł. Ja pare płyt ostatnio sprzedałem po 5 zeta i ludzie są zadowoleni więc chyba coś ciekawego i w takiej kwocie można okazyjnie znaleść.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- kaZ
JacK pisze:Napisał że max 6 zł. Co sugeruje że może zaoferować za płytę kwotę od grosza do właśnie maksymalnie 6 zł. Ja pare płyt ostatnio sprzedałem po 5 zeta i ludzie są zadowoleni więc chyba coś ciekawego i w takiej kwocie można okazyjnie znaleść.
Masz rację ,ale... takie okazje zbyt często się nie zdarzają.
"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
rzuca mnie się na uszy "
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Przecież to jest zabieg czysto handlarski. Skupowanie towaru za grosze po to by potem opchnąć to za realne ceny.
Od razu kojarzy mi się to z ogłoszeniami z prasy typu "kupię każde auto powypadkowe, gotówka" czy też "opróżnię mieszkanie, własny transport" albo "przyjmę antyki"
Od razu kojarzy mi się to z ogłoszeniami z prasy typu "kupię każde auto powypadkowe, gotówka" czy też "opróżnię mieszkanie, własny transport" albo "przyjmę antyki"

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Celnie opisaneWojtek pisze:Przecież to jest zabieg czysto handlarski. Skupowanie towaru za grosze po to by potem opchnąć to za realne ceny.

Nie odpoczywasz?

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pracuję i odpoczywam, ale zbyt długi urlop od obowiązków administracyjnych widocznie nie służy mi za bardzoDarek pisze:Nie odpoczywasz?

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- wojciech06
- Gramofon: Dual model CS 721
UfffWojtek pisze:zbyt długi urlop od obowiązków administracyjnych widocznie nie służy mi za bardzo

W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
Mam podobnieWojtek pisze:Pracuję i odpoczywam, ale zbyt długi urlop od obowiązków administracyjnych widocznie nie służy mi za bardzo