Wybieram się na koncert
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Re: Wybieram się na koncert
Zeppelinians - grali dziś w Proximie. gitarzysta gigant. wokalista z zapaleniem gardła, nie do końca dawał radę, ale generalnie fajny wieczór.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Re: Wybieram się na koncert
może nie koncert, ale wystawa zdjęć połączona z koncertem. w najbliższy czwartek w PROM Kultury Saska Kępa doskonały fotograf Jarosław Wierzbicki (kogo on nie fotografował...) organizuje wernisaż fotografii uwieczniających ś.p. Jana Ptaszyna Wróblewskiego. a że z towarzystwem jazzowym jest za pan brat, skrzyknął wyjątkowy septet, który owe wydarzenie ma uświetnić:
trzech z nich to członkowie ostatniego, wieloletniego kwartetu Mistrza Ptaszyna. Andrzej Dąbrowski - nasza legenda, cały czas ponoć w świetnej formie (tak mówiła Ania Rusowicz, u której zaśpiewał na ostatniej płycie). Panowie Miśkiewicz, Baron i Majewski - nic więcej nie trzeba mówić. bilet dostałem fuksem - napisałem do J.Wierzbickiego - do niedawna mieszkaliśmy po sąsiedzku, nawet raz wpadł do mnie podpisać okładkę swojego autorstwa: i okazało się, że jego kolegi jednak nie będzie i mogę odkupić bilet. normalnie dziecko szczęścia 
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV