Starszy brat ze spokojem powiedział aaaaa to U2 ale Ty to wyłeś a nie nuciłeś

Do dziś to właśnie U2 prowadzi mnie muzycznie i będę chory jak nie usłyszę With or without you raz dziennie.

Teraz dopiero wiem dlaczego w wątku "Co kręcisz? (czyli czego aktualnie słuchamy na winylu)" pełno płyt U2MacPhisto pisze: ↑11 sty 2022, 17:44kiedyś usłyszałem With or without you... nie wiedziałem co to, nie znałem tego głosu szukałem, nuciłem i nikt nie wiedział o co mi chodzi. Pewnego dnia do brata wpadł kumpel z kasetą The Joshua Tree leciała sobie w tle i nagle słyszę... wydarłem się na cały dom ,, to ten numer!!! Co to jest???!!!,,.
Starszy brat ze spokojem powiedział aaaaa to U2 ale Ty to wyłeś a nie nuciłeś
Do dziś to właśnie U2 prowadzi mnie muzycznie i będę chory jak nie usłyszę With or without you raz dziennie.
Mawis pisze: ↑11 sty 2022, 17:59Tak btw wątku. Tez lubię U2. Nawet bardzo. Ale tak do Achtung Baby ktora mnie zachwyciła. Potem mam wrażenie nastąpił zjazd w dół. (Jakby mozna bylo zjezdzac pod górę). Jakoś po tej plycie przeszła mi chęć ich słuchania. Zooropa. I Pop w ogole do mnie nie trafiły... I wlasciwie slucham ich plyt tylko do Achtung. Myslisz ze sie nieslusznie zrazilem? Jak Ty to odbierasz? Jak czujesz te plyty po Achtung?
Nie wiem, nie sluchalem. Ostatnia jaka mam to all...
Czyli jednak miałem troche racji ze obnizyli loty...