(Off) Top Wszech Czasów
- wesh
Re: (Off) Top Wszech Czasów
Przeliczyłem się... Biała Flaga na 25( może i lepiej w końcu to taki "oklepany" hicior) 

Nie lubię odkurzać!
...chyba, że półkę z płytami.
...chyba, że półkę z płytami.
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Tez słucham... i tez wracaja wspomnienia i to te pamietane z glosnikow , te z pod sceny i te ze wspolnej sceny... Mialem to szczescie w zyciu , ze kilkakrotnie otarlem sie muzycznie o tych legendarnych grajac przed nimi... a trafilo sie , ze zagralem i z nimi.
-
(Off) Top Wszech Czasów
AC piorun DC 
I nie ma znaczenia, co jest na którym miejscu;Taka sentymentalna podróż ( z małymi wyjątkami)

I nie ma znaczenia, co jest na którym miejscu;Taka sentymentalna podróż ( z małymi wyjątkami)
- Cracker
(Off) Top Wszech Czasów
motown pisze:Since I've Been Loving You jest genialne, wokal Planta i gra Bonzo po prostu miażdży!

Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
- motown
(Off) Top Wszech Czasów
I już wszystko jasne, chyba bez niespodzianek, ale momenty były. Piękny wieczór z piękną muzyką.
3. Archive - Again
2. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
1. Dire Straits - Brothers In Arms
3. Archive - Again
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Nagrales wszystko? Pelny zestaw od 9.00 do 21.00 ?motown pisze:I już wszystko jasne, chyba bez niespodzianek, ale momenty były. Piękny wieczór z piękną muzyką.
3. Archive - Again
Stawialem na LZmotown pisze:I już wszystko jasne, chyba bez niespodzianek, ale momenty były. Piękny wieczór z piękną muzyką.
3. Archive - Again
- motown
Niestety nie - zaspałem. Ale mam wszystko od 13:00 (końcówka serwisu).Robert007Lenert pisze:Nagrales wszystko? Pelny zestaw od 9.00 do 21.00 ?
The Motown Sound™
The Motown Sound™
-
(Off) Top Wszech Czasów
Dla mnie to był piękny dzień z Trójka i piękna muzyką.motown pisze:Piękny wieczór z piękną muzyką.
Wysłuchałem całości- efekt włączonego radia podczas remontowania mieszkania.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
(Off) Top Wszech Czasów
Coś w tym jestcezi pisze:Jesli więc chcesz prowadzić antymetalową krucjatę, to bardziej zasadne jest jakieś forum teologiczne czy też socjologiczne, gdzie być może trafisz na bardziej podatny grunt.

Mało kto podaje. Jeśli kogoś to interesuje to lepiej by było zrobić ankietęcezi pisze:Swoją drogą Admin w wolnej chwili mógłby zrobić jakąś mikro statystykę wieku forumowiczów - jeśli podali dane np. w przedziale co 10 lat

Szczerze mówiąc to takie dysputy raczej nie były warte wykolejenia wątku o liście przebojów Trójki.vinylpiotrek pisze:Celowo nie robiłem tego w wątkach poświęconych muzyce metalowej, bo byłbym tam intruzem.
taki "luźny wątek" był do tego okazją.
Koniec końców, cieszę się, że wątek wrócił na właściwy (czyli nie off-topowo/krucjatowo/rozgraniczający sztukę) tor

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Szkoda. Od 12.30 juz sluchalem. Natomiast poranny set /od 9 do 12.30/ przespalem...motown pisze:Niestety nie - zaspałem. Ale mam wszystko od 13:00 (końcówka serwisu).Robert007Lenert pisze:Nagrales wszystko? Pelny zestaw od 9.00 do 21.00 ?
- DeWitt
(Off) Top Wszech Czasów
Odpaliłem pierwszą stronę tematu i nie mogłem się nadziwić. Dla mnie Nowy Rok od zawsze wiąże się z tym, że starszy włącza radio przed dziewiątą i nic innego nie gra aż do wieczora. Teraz kiedy w domu jestem rzadziej, a w Nowy Rok leczę poprzedni dzień, te 12 godzin spokojnego słuchania muzyki z rodziną nabiera dodatkowej magii. Przez myśl mi nie przeszło, żeby narzekać. Tym bardziej po forum o winylach można się spodziewać większego docenienia klasyki i klimatu. Po co wszędzie szukać minusów, jizz. Życie zawsze wydawało mi się za krótkie na takie jazdy.
Przy Again pogasiłem światła, podkręciłem wzmacniacz i odpłynąłem
. Oczywiście zaraz po topie musiałem odpalić "Echoes" z Gdańska, które powoduje u mnie ten sam efekt. Uwielbiam takie ciągnące się w nieskończoność kawałki o głębokim brzmieniu - odpłynąć to złe słowo, można się zatopić.
Przy Again pogasiłem światła, podkręciłem wzmacniacz i odpłynąłem

- motown
(Off) Top Wszech Czasów
OK, już wstałem i nagrywam ;]
Słyszę z głośników utwór Iron Man. To chyba Black Sabbath ;]
Słyszę z głośników utwór Iron Man. To chyba Black Sabbath ;]
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- motown
Szykujcie magnetofony i czyste kasety ;]
W niedzielę, pierwszego stycznia, 23. Top - http://www.polskieradio.pl/9/3188/Artykul/1686996
W niedzielę, pierwszego stycznia, 23. Top - http://www.polskieradio.pl/9/3188/Artykul/1686996
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- rajaz
Spoko, byle nie Dire Straits z wiadomym utworem. No i może schody na piętro też niemotown pisze:Szykujcie magnetofony i czyste kasety ;]

Technics SL-3310+Shure M97xE+Cambridge CP2+Denon PMA720AE+Pylon Pearl 25
Take me to the fantastic place...
Take me to the fantastic place...