Moze polecacie coś lepszego w podobnych wymiarach? Raczej nie szukam nic droższego bo planujemy ze świeża małżonka wbić się w kredyt a wtedy staną moje dotychczasowe

Pomożecie?

Dzieki za propozycje ale nie wiadomo ile "ta chwila " będzie trwała najpierw musi się urodzić w małym mieszkaniu będzie trochę łatwiej więc raczej to dłuższa chwila. Czytałem internety że da rade coś z tymi tannoyami zrobić by grały lepiejBlackDevil pisze: ↑12 lut 2020, 07:22Jak to mają być tylko na chwilę to po co moczyć kasę jak chcesz to ci mogę pożyczyć małe Tb1611 tylko musisz trochę poczekać bo są w szczecinieaktualnie.
Znam je. Bardziej górą grają. Dość klarowne granie. Leciutki bas. Szału nie ma ale ta konstr. zamknięta może się u Ciebie sprawdzić. Jak mały masz ten pokój? Będziesz je gdzieś (głośniki) wciskał w szafkę że masz już tak zawężone wymiary? Warto to przemyśleć. Dodatkowo widzę że chcesz wydać około 5 stówek
To sporo wyjaśnia. Konstrukcja zamknięta ma sens lub ew. reflex z przodu. Takie maluchy (DM550) dadzą radę.wydra pisze: ↑12 lut 2020, 09:21Tak muszą być w szafkę
Skąd ja to znamwydra pisze: ↑12 lut 2020, 09:21nigdy nie miała i jakoś żyła
Tego Ci życzę ale jak bobas dochodzi to możliwości mocno się okrajająwydra pisze: ↑12 lut 2020, 09:21jak będę miał możliwość to będę sobie zestawiał kolumny na jakieś pufki czy taborety i będę słuchał jak bóg przykazał
Podjechać i posłuchać
A to nie głupie jest