Kolumny do 700 zł

Tematy związane z zakupem sprzętu nagłaśniającego
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dario Antonio
Gramofon: Akai AP-100c

Re: Kolumny do 700 zł

Post autor: Dario Antonio »

darkman pisze:
23 paź 2025, 09:45
jeszcze się zapytaj jaki kabel zasilający
Imienniku mój drogi, nie bądź złośliwy. ;) Kupując buty, też trzeba znać rozmiar, tutaj ma znaczenie. :lol:
A tak mi się coś wydaje, że zainteresowany już kupił.
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego . 8-)
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Re: Kolumny do 700 zł

Post autor: darkman »

Dario Antonio pisze:
23 paź 2025, 17:58
Kupując buty,
O! I to jest tekst dla mojej żonki. Jeszcze za komuny gdy jechała do włoskiej Premany dałem jej model buta i patyczek rozmiarowy. Patyczek jednak nie chciał się zmieścić do żadnego z dostępnych rozmiarów. Co zrobiła żonka? No cóż skróciła nieco patyczek i przywiozła buty.
Chyba nie muszę pisać czy były dobre? (ból był, bo to zacny model 'podejściówek trekowych' i bdb firma).
BTW ja nie jestem złośliwy Daru, jestem po prostu wredny. Ot po prostu jesteśmy w wątku ze średnio niskim budżetem. Skończy się tak, a zazwyczaj tak jest, że kolega kupi coś co mu przypasuje z wielu względów i nie będzie to miało za wiele lub wręcz nic z poradami. Oczywiście w zakładanym budżecie można mówić o tzw zgrywaniu się ale to trochę jednak na wyrost.
Prościej i wartościowo to tak jak napisał kol. Józek - mam Heco i są OK, a ze swej strony dodadam, że Józek ma też Yamahę (jak kolega), zatem w mojej ocenie taka porada ma sens podbudowany doświadczeniem.
Muzyka tak czy siak zagra, a jaka to już kwestia wartości dodanej w zakresie możliwości szeroko pojętych walorów odsłuchowych.
I tylko tyle miałem na myśli, bowiem są sprawdzone modele, które zagrają na wszystkim i ze wszystkim.
Poza tym to looz :violin: . BTW to nie jest wątek kolegi, "który być może już kupił", tylko ogólny "do 700" zatem memorabilia tu zawarte mogą się przydać i kolejnym użytkownikom.

p.s. bo bym zapomniał o sobie - miałem kolumny, których pozyskanie doradzam. Cantony i Monitor Audio, co wydaje się jasne, ale dodaję dla ścisłości :)
ODPOWIEDZ