A realna cena jaka jest żeby nie przepłacać...i znów Wrocław chyba muszę na południe się przeprowadzić żeby kupić coś porządnegoLukasz31 pisze: ↑20 mar 2021, 12:03https://m.olx.pl/oferta/kolumny-jbl-431 ... ewActive=1
Sporo poza budżetemAle może zaszalejesz
![]()
W przyszłym tygodniu wracam z Litwy przez Częstochowe. Facet sprzedaje sprawdzony sprzęt choć zawsze drogo. Tu jest cena dobra. A ja będę jechał to mogę sprawdzić. Z zakupem nie było by problemu bo mogę odebrać od niego (to tylko 60 km) potem przejrzeć i wysłać do Ciebie. DHL ma opcje wysyłki z pominięciem sortowni dla szczególnie delikatnych przesyłek. Wzmacniacz lampowy wysłałem tak miesiąc temu. Doszedł nietknięty.
To trzeba 3500 pln zaproponować
Dzięki Marcin za propozycje pomocy jak coś to z chęcią skorzystam jak do tej pory nic nie zakupię...Martynka pisze: ↑20 mar 2021, 12:15W przyszłym tygodniu wracam z Litwy przez Częstochowe. Facet sprzedaje sprawdzony sprzęt choć zawsze drogo. Tu jest cena dobra. A ja będę jechał to mogę sprawdzić. Z zakupem nie było by problemu bo mogę odebrać od niego (to tylko 60 km) potem przejrzeć i wysłać do Ciebie. DHL ma opcje wysyłki z pominięciem sortowni dla szczególnie delikatnych przesyłek. Wzmacniacz lampowy wysłałem tak miesiąc temu. Doszedł nietknięty.
Zresztą jak znajdziesz cos na Śląsku albo gdzieś gdzie będę to też mogę zobaczyć. Na Litwie też sprzętu sporo![]()
To jak będziesz w Olsztynie to zapraszam