Jacek, ale żebyś się nie nabrał na to drewienko. Ja mam RS6000 i też myślałem, że to fornir, a tu winylowa okleina. Jak nie podejdziesz blisko to nie poznasz, że plastik
To mnie Martynka kazał winylową okleinę co pół roku musowo olejować? Ładnie pije olej jak na plastik
Trochę poszperałem po internatach i tak na szybko to wszystko mi skręca w stronę ATL HD 312 lub 310
Dobrze / źle ? zobaczymy
Ja już jestem stary , sprzęty mam stare, to i po co nowsze krzynki kupować - stare będą lepsze
wymiarowo posują, budżetowo też .... tylko na południu kraju ni ma ofert
ktoś gdzieś widział takie na sprzedaż ?
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Herr Marco z ogłoszenia to "bity Niemiec" nicht wersztyjn in Polisz ... i do tego mieszka przy granicy Francuskiej czyli dokładnie 1200 km wychodzi. Przeliczając jego cenę z ojro na pln plus koszty przywozu, będzie trudno sie zmieścić w 2K.
Mam gdzie spać w tej pięknej Nadrenii... i by można zaplanować wycieczkę ...
ale 3 dni koszty pobytu - plus 2400 km na paliwo ...
by musiała jakaś okazja wyskoczyć to wtedy "przy okazji"
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
No to rzeczywiście poważna wycieczka by się szykowała. Może jakimś cudem ktoś z forum mieszka w pobliżu i podjął by się zakupów i wysyłki. Ale to chyba tylko w kategorii marzeń
Napisałem priv do Gościa od tych 300 ... jestem w kontakcie, ale brak decyzji na razie bo to 300 a wejdą mi 312 - trochę na siłę te 312 bede upychał i kosztem jednej półki na winyle
no i teraz by sie przydał ktoś kto słuchał i tych 300 i tych 312 - i wie jaka jest miedzy nimi różnica? no bo jeśli nie jest to duża to po co sie szarpać... nie słucham głośno muzy więcej szukam klimatu niż łojenia.
ale czasem różnice pomiędzy modelami są duże .... i co zrobić ?
no i teraz by sie przydał ktoś kto słuchał i tych 300 i tych 312 - i wie jaka jest miedzy nimi różnica? no bo jeśli nie jest to duża to po co sie szarpać...
Myślisz o 310 pisząc 300 ? Tak, ja miałem oba modele i wierz mi warto szukać 312...
A jakbyś mieszkał bliżej to mam tu Ziomka co ma 304, 306, 307, 308, 310, 312 i 318 z czego dwa modele odkupił ode mnie, taka palma
Sony/Denon/ADC/Ortofon/Micro Seiki PreamPD Entre Cayin A-88T MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D Elac ESG796 Empire4000 Goldbug Medusa HanaSH Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black, Rohmann, SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55