jaca1970 pisze: ↑30 sie 2024, 10:44
darkman pisze: ↑30 sie 2024, 07:39
Prawdę mówiąc to moja ulubiona.
Dopytam, bo to ciekawe jest - ulubiona wśród wszystkich wkładek czy tylko Empire ?
Jacku wszystkich to ja nie mam

i nawet nie zamierzam, czego i Tobie życzę
Co do 1000 versus 2000 do dżazóf, to tak: wskazałbym ZEX'a bo ma doskonały sound i na pierwszy strzał ucha jest głośniejsza w prezentacji, zaś 2000 to wkłądka w mojej opinii bardziej dojrzała i poukładana jakby minimalnie w większym porządku, która pilnuje rozpiętoci wertykalnej pasma, zaś 1000 to żywioł nieokiełznany i od razu jesteś w domu - rzuca na kolana. Dimo bier obie, bo potem nie będzie, a odsprzedasz w razie W z pocałunkiem szatana.
Anegodotycznie ale powiem Wam co do wkładek. Tak sobie słuchamy z żonką The Wall na 1ściaku brytyjskim co to go tak ze 3-4 razy w roku słuchamy i chyba @bms odsłuchał go więcej *tego naszego) razy niż my razem wzięci. Żonka po pierwszej stronie mówi, ależ to gra! Płyta jak dobrze zrealizowana to nie ma zmiłuj się! Ty to masz rękę (to komplement był w stosunku do mnie - tłumaczę dla niejarzących kwestii).
Na to ja, skromnie: Well.. bo to ten Quintet Black co mi Marcinek polecił i kazał nabyć.
Który Marcinek? Sie moja baba pyta. Nasz? Ten z Jarocina co ciągle gadacie?
Ja na to: nie ciągle tylko często i nie nasz tylko mój. Kolega.
Ona, no nie wiem, bo za wkładkę o ile pamiętam to ja płaciłam. (tu mnie podeszła wyjątkowo wrednie i nie fair).
No to ja: dlatego słychać jak gra.. no szczęka na dywanie! (sie odgryzłem)!
To tyle tytułem wprowadzenia - podchodzę do Piona zmienić stronę, pacze, paczem i oczom nie wierzę - założona na shell Demon DL103R ! Się uśmialiśmy - już zmieniona powrotnie na Quintiego, bo tak sprawdzana była jakaś płyta z gatunku trudnych to poszła na 12" i mocny czyli tępy generic naciskowy i zapomniałem zmienić heada
Tak to jest Panie. Czasem co innego słyszysz co innego widzisz!

Normalnie jak w stanie wojennym za Jaruzela i Mira kosmonauty z Florianem w paczce.